I'm tired..

jag är trött på att må dåligt hela tiden. känna klumpen inom mej växa hela tiden. känna all fucking press överallt. i skolan, hemma, på fotbollsplanen. folk säger till mej att jag är gladare nu än för en månad sen. dom har så fel. det är bara det att jag är bättre på att dölja det nu.. allt är fejk fejk fejk. med gråten i halsen tar jag mej igenom skolan med alla fucking jävla idioter som trackar mej 24/7 bara för att jag är som jag är. annorlunda är det jag hör. jag är inte som alla andra tjejer. men vem fan vill vara som alla andra tjejer? inte jag ialla fall. jag vill vara mej själv. jag vill klä mej som jag vill, göra vad jag vill på fritiden. jag vill inte sminka mej och festa varje helg och sen skryta om det som en jävla idiot. jag vill vara jag utan allt jävla skitsnack. jag har lärt mej att vara stark och stå upp för mej själv. men det är so fucking hard med all jävla skit som hämder runt omkring mej.. folk dör, folk sviker, folk lämnar. det är i stort sett så mitt liv ser ut. jag har lärt mej att aldrig gråta framför en annan människa för det är svagt och jag kommer aldrig mer att vara svag.

- ha nu är det en rad med bara killar här. anonym
- men jag då? jag är väl fan inte kille. jag
- JOOOO. halva fucking klassen.

jag säger inte annat än att min klass är great. men vissa skulle man klara sig utan dom stunderna som dom är idioter. men det är så pass liten del av tiden så jag har lärt mej att stänga dom ute. stänga av hörseln och känseln. men så finns det vissa, när DOM yttrar sig tar jag åt mej. det går inte stänga DOM ute. det tränger på som en jävla demon och stannar. bygger ett bo inom mej. hittar klumpen och bygger den starkare.

hattifnatti.

hellu, :) fredag och jag tittar på the secret life of the american teenager. det är fan as bra. på tven rullar oc och datan såklart det först nämnda programmet. haha. och jag vet inte vad jag ska skriva. MIN MOBIL IS F***ED up. hate it. åhh jag blev galen förut. trodde jag var med i en tävling om en iPhone och när jag kommit as långt i tävlingen upptäckte jag att inte ett enda skit registrerades. sen la jag av att ens försöka.. bläääää. men nu ska jag sluta snacka massa jävla blaj och ta och titta ordentligt på TSLOTAT.

silver

den 23 februari tog vi silver i masjö gnistan och mitt knä gick åt skogen.
tre bilder kommer


RSS 2.0