37 - 66 - 78

tre tal. alla tre med en så mycket större betydelse än vad man kan tro.
 
37 DAGAR tills jag och ollie står på friends arena och hoppar järnet med alla andra som har tagit sig dit för att få en skymt av bruce springsteen.
 
66 DAGAR tills en klänning ska på och håret ska fixas och dansskorna ska på och alla treor på lars kagg intar borgholm och strand hotell.
 
78 DAGAR tills samma treor springer ut från lars kagg för allra sista gången. och min klass samt b-klassen gör det som kaggs sista medie elever.
 
vill typ att allt ska hända imorgon samtidigt som tiden gärna får sakta ner lite. massa plugg som ska in innan man kan lämna med gott samvete.
 
åh , fina huset i alby

tisdag hela veckan

TJÄÄÄÄÄNA!
har vart uppåt sedan i lördags. vad är det som händer med mej?!
sitter iaf i onepiece 35 minuter innan jag börjar. men det är sånt man kan göra när man gjorde matlådan igår och det endast tar 3,5 minuter till dagiset. hoho.. titt, där är en hel fin tandrad. den är väl sisådär snart 5 veckor.
 
ha de
 

just keep living

tjääääääna. 


vad händer i livet? jo, jag praktiserar vidare på dagiset. inne på sista veckan nu och jag kommer gråta krokodil tårar på fredag. vill inte sluta där. trivs så himla bra med barnen och med dom som jobbar där också. så ja, kommer inte vilja gå därifrån om fyra dagar.. USCH.
 
annars då, jo, det är slutet av mars och jag skulle hört av min läkare i slutet av januari. har ännu inte hört något och är nu inne på mitt 170:onde piller. haha. sa när jag plockade ut ny efter dom första 60 att jag inte ville ha ett storpack för jag ska inte ha den så länge. nu har jag plockat ut ett storpack till.. storpacket innehåller 100 piller. haha. gillar att de var så sjukt seriösa under rugbytiden och inte lät mej träna, men när rugbyn tog slut tog också deras intresse för mig slut. dålig tajming. 
 
mer då, jo, borde (MÅSTE) börja skriva rapporten. den ligger öppen på datan, mallen alltså. men än har jag inte skrivit ett enda ord och den ska in den 8 april.. hoho.
 
 

tallhöjden

ska snart bege mej mot tallhöjden. men spenderar tiden vid sidan idag då min äckel hals krånglar. för ett halvår sen hade jag inte brytt mej ett shit men halsont och hjärt"fel" är inte bra att blanda..

RSS 2.0