Sover

Ligger i soffan och tar det jätte lugnt . Är trött och snart ska jag sova. Är jätte trött.

inställd lektion

läs överskriften. språket blev inställt , tror vi. haha. kom ingen lärare så vi drog. står vid syo nu med malinl & eline som dom heter på min nya fina mobil. haha sånt gillar vi. och jag har bokat biljetter till "Michael Jackson , this is it." så den 28 oktober gäller det. blir att gå på premiären med ollie pollie då. haha. men vi ses senare kära vänner.

Brandövning.

Fryser röven av mej ute på esplanaden med klassen. Det är typ brandövning och när larmet gick satt vi som jävla idioter och trodde att någon lekte med mobilen. Nu fick vi gå in igen. Vi ses kära vänner(:

Skratt blev gråt

Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde i dag. Var i stan med ollie idag. Började när hon var så toa , då kommer det två fyllegubbar och börjar knacka på hennes dörr och när hon går ut trycker dom sej in på toan och hon blev as rädd. Och jag orkar inte berätta mer nu. Skriver mer imon när jag är i skolan . Puss och kram:-D

mammi.

tjosan i trosan. sitter hos mamma nu och på tven rullar animal planet. ska snart gå och lägga mej men måste ju hinna ikapp lite på datan nu. hehe. har läst över 200 blogginlägg.

jao, idag har det vart match och sen efter det åkte jag till faster och sen bar det av till kalmar ff. 2-1 till kalmar mot göteborg. like it. och ett stort <3 på ricardo santos.  sen efter matchen tänkte vi ta autografer men det orkade vi inte länge. men vi träffade iaf david elm :) så tog bild med han. nu fattas bara en bild med viktor sen är elm samlingen fullbordad. haha.  sen efter det åkte jag till mamma och imon blir det att äta kroppkakor och efter det blir det att jobba. skola och stan på måndag. ska leta prao då.. bilder kommer nog imon..


alot of love from me jill!

shululu

sitter här nu. lite tidigt när man är ledig. men aja. har vart uppe på skolan och pratat om innebandyn som jag och kajsa ska ha hand om. ska bli trevligt. vid tolv ska jag jobba och ikväll blir det väl att åka runt på öland . ska dra nu. läsa lite bloggar och så.

Cykel

Tjena. Ligger och ser på tv nu och orkar inte göra någonting. helt slut efter två dagar med klassen till cykel och i runsten. har vart pretty fun(: hihi. mkt skoj gjorde vi och bara tog det lugnt. skoj igår kväll, tyckte verkligen att vi hade det jätte skoj, haha. ja bella och jag blev hämtade i färjestaden idag vid halv tolv har bara tagit det lugnt sen dess, vilat och kört runt på daniel, yes. Ha det bra så ses vi sen:)

jillen är glad till 1000

haha har suttit och försökt fixa så att jag kan vara med på matchen på söndag och nu fixade med hjälp av tilli som tänkte lite åt mej. tackar . japp skolan idag var seg som vanligt. fick reda på att jag ska på kalmar ff mot göteborg den 25 september. mycket kul. och just nu skirver inte min data men jag gör det så vi får se hur texten blir. haha. men sak kolla på idol nu. heh. vi syns imon. :)

shululu

shululu. sitter i skolan nu och hatar att! bajs på skolan! åh och emilia och olivia kan inte öländska! lär er för fan! !!! nu är jag sur. daniel är dum. han tog sönder min penna så jag kastade hans mössa i en soptunna. :D

free from school.

yoo. lediga från skolan idag som sagt. sitter här nu och slöar satan. borde skriva uppsats men orkar inte göra det. blir nog ikväll. senare blir det att åka och äta middag hos farmor och farfar, ska städa klart rummet snart. men. aa. vi hörs.


Mobil

Hallihallå(: sitter vid tven nu med brorsans mobil. Haha. As kalas ska snart städa färdigt rummet och sen vid kvart över två är det match. Elr samling, iaf samma sak. .har iaf hittat min sko som var borta igår(: haha funderar på att ta daniels mobil idag(: I am bad. På tal om bad, köpte ju MJ: s samlings box här om dagen (: men vi ses senare:)

kalejs.

tjosan , internet har skärpt sig och samtidigt har nästan hela jävla datan kollapsat. så den är på på bestämd tid så att säga. har haft kalejs idag för lillasyster som blev tonåring i torsdags. pratade massa minnen med annika om när vi var i sälen för fem år sen.. evigeheter känns det som. mycket har hänt. sen sist! 

MIN ENA FOTBOLLSSKO ÄR BORTA OCH JAG HAR MATCH IMON! och jag kan spela keyboard fast jag egentligen är en gitarr människa.. haha.. ska upp och städa lite till på rummet. , match som sagt imon. vi får väl se hur mkt jag får spela när nisse och asse hör hur jag låter.. aotch!


dåligt sverige, hello hovet

Sverige sög. finns inget annat att säga! 0-1 var det sämsta aså dom var inte ens värda segern. fast glad blir man ju ändå att vi fick tre poäng.. yeah , det ända bra är väl att jaa

jag och ollie ska till hovet 28 november och se på tAkIdA! :D haha superglad just nu :)

ska dra till kojs nu. ha det bra


090909

hej. datumet idag är magiskt säger vissa , and I don't get it. det är lixom bara en vanlig dag, och jag är sjuk. inte kul. har vart sjuk sen i måndags. fick åka hem från skolan. inte kul. tagit det lugnt och nu är jag sur eftersom att jag missar en träning ikväll. :/


RSS 2.0