döden

skulle faktiskt kunna avlida nu. sååå satans äckligt jävla ont i tandköttet. svullen och så vidare. vad tandläkarn gjorde? tryckte med en jävla pinne där jag redan har ont. jomen visst, absolut blev det bättre.. INTE ALLS!! ska nu gåååå och dö lite.

söndagsmys


började denna söndagen på bästa sätt. en riktig brakfrukost med bästa tjejerna. den slutar dock inte lika bra denna söndagen. ligger i hemska tandsmärtor och vet att klockan ringer 07.15 bara för att jag ska ringa tandläkarn. tur man inte är 20 än

det som händer på natten...

städar lite och är anmält ful. haha. ful.. skrev det en gång när jag skulle skriva full. har fått höra det ett bra tag efter att det hände. sitter på knä på golvet nu och ska städa klart innan jag ska hoppa i min säng. betona ordet hoppa för det är det jag ska göra.

en vacker dag

 

5-5-5


den 5 oktober, med tröja nummer 5, det var då jag gjorde 5 mål mot craftstaden. senast jag gjorde mål var den 18 mars 2012. 

förinställt

NU blåser visslan igång matchen. den blåser igång min sista säsong som spelare av något slag. (på ett tag iaf) JAG TÄNKER KROSSA!!

vart jag än går

galet vad jag tycker om dig kickster. 
 
 

fina

det blev alltså en serieseger i division 3 och en andraplats i division 4. finaste laget. 
 

RSS 2.0