vart har jag vart ?

det kan jag ju berätta. min cp data hos pappa har lagt av eller så dampar den satan, internet funkar inte stängs av direkt och jag får damp på att. sitter hos mamma nu och ska snart sova för imon åker vi tidigt till göteborg. :) haha.. liseberg och nordstan ;)
 kommer nog lite bilder från mitt liv snart kanske om fem minuter men lovar inget. juste ja skolan har ju dratt igång nu. i torsdags rättare sagt. inte kul. icke chill schema. blää! jao. hellman is tha shit. och axel är mest okorkad för alla som fattar min störda humor! asg. hehe. lillasyster började ju sjuan och jag nian. och gissa vem som är min skåpsgranne.!? jooo min lillasyster, inte kul. jaja. hehe skrev ju om mitt maraton med ollie och snart så börjar one tree hill säsong sju! hahah :D<3 loveit.

pussar pch kramar från torsås. / jillen

från 15 till 15


från 15 timmar till 15 nya timmar. nu är säsong ett slut. och vi börjar på säsong tre. här är några bilder från sista scenen första säsongen och jag var inne i tven. dock tyckte ollie att det var mkt kuligare att ta kort på mej och sej själv.  / jillen.

one tree hill. 30 h xD

sitter hos ollie nu och checkar out säsong 1 av one tree hill. snart blir det att gå ut kanske. sen kolla säsong tre med. hehe 30 timmar sammanlagt. började runt elva idag. haha tjockat oss satan idag. hahaha.. mums. haha halv sju imon är det slut på OTH. på kvällen xD

bild på mej och ollie

jag med fina oth . imon kommer fler bilder från min kamera.


shit. min rygg går fasen sönder. vad som hände tar vi imon. elr på onsdag haha! xD

/jillen och olliedollie.

zzzz

märker att det blir många snark inlägg, men ni får ta att. sitter här nu och är trött som fan. sovmorgon imon iaf. idag har jag leggat i hamnen med ollie och stekte. har bränt mej på låren och ansiktet. inte skönt men den som vill vara fin får lida pin. haha käkade på jobbet hehe. kul. aja. sen trodde jag och ollie att vi såg en från vår klass så vi satt och dampa oss (ollie) och vinkade (ollie) men sen såg vi att det inte var hon. haha glass åt vi med. sen ner och steka igen. och en fågel jävel typ satt nästan på ollies ben. haha ! xD sen åka hem vid typ fyra och JAA jag hann göra bort mej.
J: åh kolla där är fjortiskillarna från .....
O: jag vill inte gå där
J: inte jag heller men vi måste.
när vi går förbi petar O på mej och säger
O: det var inte dom. det var .....!
J: neee!

haha. jaja så kan det gå. sen åkte jag ner till köpis. kollade skor. funderar på att åka dit imon och köpa ett par. behövs. sen jobba vid två till sju och sen hem och vakta syskonen så att dom inte har ihjäl varandra.


spelade match mot mörby idag och jag är inte nöjd. hade sju målchanser där jag var helt själv med målis och gjorde bara ett enda mål. blev 1-1. och jag skäms.! :/ inte kul. hade jag satt en till hade vi troligtvis vunnit men icke då. sen nu sitter jag här och nördar med spel. hehe. och ska äta macka nu. hungrig.


// jillen

ankomst/första matchen

nu kommer lite bilder från ankomsten/första matchen på cupen 1-2 augusti. på tiden. skriver lite kort till bilderna.


ida emelie & kajsa sitter och tar det lugnt och laddar efter bilfärden. mycket saker var det som vi hade med och snart är det dags för första matchen.

jag och frida niss innan första matchen färdiga och fina. snart är det uppvärmning och matchstart.

mötte hovmantorp och killarna i rött är såklart från klubben och hejade fram oss till vinsten. lite längre bort ser man mej stå och skratta och prata med emelie(nr6) matilda och tove ser ut att och koncentrera sig på oss.vad vi var inne i matchen då, haha. majsan (nr12) jobbar fan på planen.

jag och buffeln. alla håller med. axlar som en tjur hade hon och fult spelade hon. vann gjorde vi iaf med 3-2
frida niss 2
vendela 1





(
som ni ser har jag även en ny kategori GKC 2009 som står för gabriel keramik cup 2009)

tjosixen :)

tjosixen. mitt nya ord. åker till mormor när som nu åså. så hör av men imon när jag kommer hem. och mobilen kommer lägga av eftersom att det är i skogen och min mobil verkar vara allergisk mot skog. :/

men ha det bra.( pussen

// jillen

depp:'/

blääääääääääääääääääääää! 10 dagar till skolan börjar. inte kul. bara massa småplutts i år ju. och inga äldre heller .. blä igen. jobbat idag. lugnt som tusan. ledig tre dagar nu sen jobba två sen jobbar jag nog inte mer i sommar. imon åker jag och småsyskon till mormors stuga med mormor och fiskar kräftor. den kör vi på.. 12 dagar till göteborg nu :D:D lite kul i all skit. haha.. och juste ja. glömde bort. juste ! jag har shitzofroni.!


klokren


klokren bild på mej och den dumma domaren som är blind och missar två solklara straffar. snodde segerna från oss en gång ! fast det var nog lite bra annars hade vi fått möta dom vi mötte i finalen i semin. inte bra..
ska gå och lägga mej nu. pussen och snart börjar helvetet!

mat.


sitter ni här och känner matoset ända upp. nu kurrar det satan i magen. inte pepp på att jobba nu aså. snart så är det slut men då börjar den j***a skit skolan igen. buhu. inte kul. hate it. tycker synd om dom som redan har börjat skoln. läste om det på en blogg nyss. 13 började dom. 27 börjar jag och sen helgen där efter blir det kanske att dra till göteborg. :D

morsning korsning.

sitter här igen. inte mkt att göra. ska jobba vid fem och efter det blir det kanske björket. får se om jag orkar. ska nog gå ner och äta frulle nu. om jag orkar. vi får se.. ha det brä vänner..

följ min blogg med bloglovin, :D

zzz

ligger i sängen med datan och hunden, sötis vovven ligger vid fötterna och snarkar. på dvd:en går kärlek på menyn. mysigt..

ska sova nu pussen

/jillen

två ägg i högklackat.

skriver lite snabbt nu. sitter och tittar på filmen i rubriken, hahah jag skrattar satan åt jojje jönsson.. haha :)

KINDER MAXI (Y)

sitter hos min kära mammi nu. jag äter kinder maxi , kärlek på dom små godingarna alltså.
har jobbat idag. jobbar imon med och söndag och sen vet jag inte hur det blir nästa vecka. troligtvis
ledig rätt mkt. jaja, rätt slappt idag på jobbet. sen åkte jag och parkerade och kusinen sen kom mamma
och hämtade mej. somnade i bilen för er som vill veta. sen så blev det CITY GROSS. haha en gubbe
där inne hade en mikrofon och typ provsmak på chips och alkoholfri cider. så mamma köpte cidern och
småsyskon fick varsin ballong. sen såg jag en jätte small människa. lite smått äckligt alltså. det var inte
friskt utan sjukligt small. inte bra. sen köpte vi chokladbollar i kafet och jag köpte ju då KINDER MAXI.
ska fixa spotify till mamma sen. haha för då kan ju jag lyssna på min musik oxå.

blev lite mkt om vad jag gjort idag. men ni får ta det. och snart ska vi äta taco ;)

/jillen

mitt liv som mej.

överskriften på min uppsats jag ska göra. ni kommer få se den lite då och då. kommentera vad ni tycker oxå. .. dks börjar imon elr nu ikväll. om jag orkar! :D

ni är bäst <3 ni vet vilka ni är 


/ jillen


Zzzzzzzzzzzzzzz xD

Zzzzz förlåt att jag uppdaterar dåligt men dåliga dagar just nu. trött hela tiden och vill bara sova. är ledig i två dagar nu. välbehövt. ska sova länge så satan imon . och sen får jag väl berätta lite om cupen och kalajset i lördags. och sen hitta på något med någon som vill.. ska sova när jag snackat färdigt med olliepollie haha nu reklamerade jag henen lite. klicka! .. funderar stark på att införskaffa en data nu i höst kanske. eller efter jul. haha inte så länge till dess. lite mindre än dem månader. hehe. ajaa här kommer en liten bild på söta MAJSAN som emelie tog på cupen med min kamera :O haha.. jag och ida syns lite.



// jillen

Grattis <3

i tre år var det bara vi. ensamma. vi lekte stojade och busade. det var bara vi. när den tredje kom var hon själv. vi fortsatte att vara just vi. vi lekte och busade. bytte kläder och masse stoj. du blev sjuk. jag var med och hämtade dej efter operationen. just då hade du kanske inte ens blivit sex år. och nu fyller du 18. körkort & myndig. Grattis storebror. jag älskar dej<3


GULDET !


ojojojojojojojojojojojojojojoj! vi har vunnit segern är vår! vi tog hem guldet! som ni ser är det ren glädje här då va! :D har inte smält att än, men vi vann. f14 klassen vann vi. p12 kom trea och f12 om tvåa. fatta tre lag från samma lilla klubb på öland tog medalj i alla tre klasserna som vi hade lag med i! fler bilder på glädje och tårar kommer. på bilden högst upp från vänster: maja majsan holm , malin karlsson , frida sigvardsson , martina carlsson , ida holmgren , emelie nilsson , vendela folkemark , jill thuresson (jag) , matilda abramsson. sittandes från vänster: frida nilsson , kajsa korven nilsson  , tove thuresson , tilda eriksson. liggandes: ida joelsson.

dag 1.
SSG/RM IF - Hovmantorps GoIF  3-2
Delary komb - SSG/RM IF  1-1
Mönsterås GoIF 1 - SSG/RM IF  1-0

vi kom tvåa i gruppen och gick till A slutspel. semifinalen spelades dag två kl 10.40.

dag 2.
semi
Blomstermåla IK - SSG/RM IF  0-1 
jag avgjorde med 40 sekunder kvar. berättar mer någon annan dag.

finalen spelade kl 15.10
final
SSG/RM IF - Hovsaga AIF  1-0 
berättar mer imon!

hejdå!


oskar poesen :)
byebye suckers nu drar jag!


ni hittar mig på forbollsplanen fram till sent på söndag kväll! :D
see you later!

/jillen

RSS 2.0