inte ett utan två

för några veckor sedan gjorde jag magnet röntgen på högerknät och fick svaren på valborg. det var som slätaflys tränare sa till mig redan den 24 januari: korsbandsskada. 
 
det jag inte hade anat var att dem kunde konstatera att korsbandet i vänsterknät också är skadat. har inte skadat det knät sen innan jag opererade det och det är exakt på dagen fyra år sedan. alltså har jag levt och spelat fotboll och innebandy med ett skadat korsband. jo men tack liksom.
 
vad som händer nu? jag åker till usa om två och en halv månad med två trasiga korsband. ingen kontaktsport för mig inte. det enda jag kan göra är att bygga upp musklerna runt knät för att bli så stabil som möjligt. loving life.
 
hur det känns? smärtan kan jag leva med liksom, det är mer att jag inte kan röra mig som jag vill som irriterar mig. och att det ibland knäpper till och hänger sig liksom. inte ok.
 
 

21 of july

lite ändringar i planerna:
- åker numera den 21 juli iställer för den 7.
- kommer inte bo i utanför new york längre, nepp, tar istället resväskan ner till 37 grader sol och bosätter mig i Austin i Texas. 
- samma familj.
 
längtar något otroligt och vill bara att dagarna ska gå fort nu. snart bara två månader.
 
fixade mitt visum i måndags uppe på amerikanska ambassaden. bara det var ett litet äventyr. men nu är visumet klart och jag får nu bo ett år i USA! jiha!
 
min nya stad
 
kommer nog trivas bra där. 
 
xoxo
 

RSS 2.0