man går in i en tävling för att ha kul och att vinna är äckligt kul

det e mitt motto. rubriken alltså. jag bara älskar att vinna , helst ska jag vinna allt. allt är en tävling för mej. på riktigt.

därför trivdes jag extra bra på jobbet i somras. vi hade ju en pizzatävling. fy tusan vad jag jobbade. helt sinnessjukt. och jag fick vinsten! nöjd som fan. det va kul att vinna. en vacker bild togs på mej. ni får se den här under. och i pris fick jag ett cola flak. cola hela vintern typ. great.

VINNA ÄR INTE ALLT , MEN DE E JÄVLIGT MYCKET MER ÄN ATT FÖRLORA :D


proud of who I am

det är över nu. punkt. finito.
blir att gråta till några one tree hill avsnitt nu.

hoppas det blir som innan. exakt som det var för exakt sju månader sen. det var vår då.
allt var bra och glatt. nu är det höst. grått, tråkigt och allmänt jobbigt.

you are the music in me

hello.
I kinda like you.
You look really pretty.
And you are mine.


jag ska gifta mej..

.. med mej själv :D jag friade och jag sa ja ! :D underbart, har aldrig varit så glad som när jag hörde det lilla ordet ! :D

varför jag ska gifta mej med mej. jo. det ska jag berätta. det finns nämligen bara en person som kan få mig att ligga på golvet och vrida mig av skratt. och det är jag. jag skojar inte. jag tappade andan, jag grät och jag visste inte vad jag skulle ta vägen. ett klantigt misstag fick mig att inse vem jag vill ha. och det är mej :D haha

damn you walnuts!

det faller valnöter i mitt tak. det låter som om någon bryter sig in. haha. svårt. mina katter ligger och snarkar under mej nu. japp nu när klockan e elva då e de okej om jag pluggar. imon ska min klass till äckelsimhallen. hatar simhallen så siiiiinnessjukt mycket. 

det är den 26 oktober nu ju. och om 56 minuter e de den 27 oktober. då släpps breaking dawn biljetterna. sååå ska sitta uppe tills dess. och skriver lite på min analys om this is it. älskar filmen - hatar att analysera den. jag vill ju typ bara skriva att den e grym och den äger oh så vidare och jadda jadda jadda lixom. men ne , nu ska vi analysera. 

men sov gott ni som kan sova. jag får sova på lovet.

"när går tåget"

dagens upptäckt: det är fan inte lätt att plugga med två katter som ska vara på ens händer hela tiden. jävligt svårt blir det. men nu ska jag iallafall starta this is it. det är skolarbete så får ju offra mej för skolan ;)

men bara dra

mattepapper och matteböcker och två katter delar plats med mej just nu i sängen. satan vad jag hatar matte just nu när jag inte fattar vissa uppgifter. blir satans galen!!!!!! gaaaaaaaaaaaaaaah!

så. okej. nu e det sinnessjukt på en ganska hög nivå. typ ända uppe bland molnen. och ja. man kan ju säga adjö iallafall. men nej.

jag är själv hemma. vilken tur att jag har min stugelistuga. blir inte lika ensamt. eller. aa. har ju mina katter så va tusan.

imorgon ska jag till sjukhuset. hus 18 eller 2. får aldrig redigt pejl på att. FUCK. men va fan.

ska försöka mej på att klara dom äckliga uppgifterna som är kvar. bajs.

pippi långstrump

teorin blev inställd ! kom hem tidigt. gjorde snickerskaka. nu sitter jag framför tven och pluggar ARL. blä. imorgon har jag sovmorgon. nice. dock går jag till tjugo i fem. japp. ska fortsätta plugga nu. ciao
ett litet p.s. DET ÄR SINNESSJUKT

det är en sån där dålig dag..

..när allt går jävligt bra, redigt jävla äckligt bra. men inombords springer det en liten människa och slår mej i magen och bankar på hjärtat och får huvudet att explodera av alla dumma tankar. en sån dag e det idag. vill inte ha såna dagar. därför ska jag mosa den där lite människan med klumpen som jag har i magen. HA! to bad for you. en sån dag. jag hatar dom. dom blir bara fler och fler ju mer tiden går. sinnessjukt. for real. kill me. thanks. och ja, allt har gått äckligt bra idag. (jag älskar att säga äckligt framför bra saker, tex: äckligt gott eller äckligt bra). allt flytter på men ändå ligger jag här och mår PISS!

en parantes i natten. en av mina barndoms vänner som jag inte pratat med eller träffat på, ja jag vet inte vad. iaf. hon ska ha barn i maj. hon fyller 18 några dagar efter mej. vi var bästa vänner som små. det är också ganska sjukt. ska nog skriva grattis på facebook nu.

:D

vet ni vet ni vet ni? vet ni vem som ligger och snarkar helt underbart vid mina fötter just nu? :D alltså jag har min fina hundelihund hos mej. och jag ligger ju i sängen hos mammi som är som att sova på ett moln. :D men att funny ligger här och snarkar är det bästa! 

det var kanon kul med personalfest. god mat, gott fika och sen körde vi cluedocharader då vi äldre ( japp jag och ellen räknades till dom äldre ) ägde ut dom yngre. haha. nu ska jag nana.
jobb imon. 

och juste. jag fick mitt pizzakung pris idag. FINT SKA DE VA :D

skuliia

personalfest ikväll. längtar.
vill ha kakor från jenny. NU

billie jean

fin katt som man har så ligger hon på magen och spinner. joe kommer också nu och hälsar på. lite försent där va då bilderna redan e tagna för kvällen.

gone

soffan e skön. älskar den. ska plugga nu. vill helldre sova. eller träna. men de e onsdag. lika med ingen träning. nästa vecka börjar däremot fotbollen inne. det betyder fotbollsträning måndag&onsdag. och så innebandy tisdag&torsdag. hejdå chillkvällar på soffan och tjenatjena träningsnarkoman. lägg till lite körkortsteori och en gnutta jävligt mkt plugg på de så ska vi se att vi snart har en tjej som kommer springa rakt in i en vägg. bokstavligt talat.

men ne, nu ska jag äta lite kex samtidigt som jag pluggar lite mdk. blä

hiss & diss

HISS

lediga dagar.
kan man annat än älska en ledig dag bara sådär. bara massa chill och sådant mys.

vinster.
att vinna innebandymatcher är bland det bästa som finns. och hittills har det ju iallafall inte varit någon förlust för oss. det är underbart. 

mina kattbebisar.
tre ord. älskar mina bebisar.

DISS

KLT.
bussen körde ifrån mej. två minuter innan den ska köra. satan. aldrig har den vart i tid innan. så ja, kom sent till utvecklingssamtalet.
blåst.
det blåser som satan. blåser nästan omkull när jag kör moped.

förkylning.
japp, näsan är täppt och jag har en jävla rethosta. satan.

bad girl

dålig uppdatering . Men jag skriver när jag vill så de så. Och nu har jag inget oh göra så då skriver jag. Tänkte hissa och dissa lite när jag kommer hem eftersom att jag har lite att hissa och speciellt DISSA! yeah.

Jag väntar på bussen nu efter ett ungefär 5 minuter långt utvecklingssamtal då jag fick höra hur jävla grym jag är i skolan ! japp , gillar att höra att ja e grym .

Söta farfar fyller år idag. Grattis ! Ska dit och käka middag nu. Inte helt fel . Älska farmors mat <3

Lovar att skriva minst två inlägg till när jag kommer hem då det finns massor att skriva en dag som denna..


home again

jag och ollan befinner oss på bussen nu, den kör väl om sisådär 23 minuter . den ska ta oss hem..

allt har gått perfekt , förutom att vägen till vandrarhemmet var dåligt beskriven. vi klarade tunnelbanan med bravur. låter kanske inte svårt, men jag och Ollan tillsammans och en tunnelbana, det skulle kunnat sluta i katastrof . Haha.

Konserten dåda, jo den var kanon. Dock var jag sjukligt trött efter min sjuktid , så de va ganska skönt att lägga sig i dom gudomliga sängarna på vandrarhemmet.

Tunnelbanan hem från globen kan jag väl säga något om. Jo, jag och Ollan blev mos mellan ett 100-tal andra konsert människor. Men lever. Det gör vi.

Och nu då. Jo vi väntar på att bussen ska köra om 10 minuter. Snett över gången sitter en man , 40+ med musik i sina hörlurar. Musiken suger. Jag vet de för hans hörlurar SUGER och släpper ut allt ljud .. Och då menar jag allt . kan nog stå ut en stund , men inte hela vägen till Öland.

Blev långt . Men vi hörs senare oh de då va :)


i'm alive

I survived! med nöd och näpe. tänker inte vara sjuk mer på ett år... MINST. har än inte fått igång ätandet ordentligt med igår pillade jag i mej lite och det e kanon.

IMON ÅKER JAG OCH OLLAN TILL STOCKHOLMO OCH ÄGER GLOBEN LITE GRANN MED VÅR NÄRVARO DÅ VI SKA STUDSA TILL TONERNA AV THE RED HOT CHILI PEPPERS!! GRYMT! GRAAAAAAAAAAAAAAAA !! :D

ja, ska mot ugglan, mitt andra hem nu,! köss i böxan..

äckligt

ligger vaken och kollar på Disney channel. Japp. Min dygnsrytm är helt rubbad. Helvete. Kan inte vara med på matchen ikväll. Vill gråta lite smått. Jävla typiskt. Har inte ätit sen tisdags kväll. Hungrig är jag inte. Så ja, sjuk är ja.. Får användning för mina coola sugrör just nu. Men nu fryser jag så ska gosa ner mej under täcket .


bileeeen rullar

skulle kunnat mått bättre. men en träning orkas alltid med.

idag har jag varit ganska tragisk . så bli inte förvånade om jag någon dag blir påkörd och dör

so long

första innebandymatchen.
sista fotbollsmatchen.
därimellan hann jag med att jobba nio och en halvtimme på lördagen.
hann med att göra bort mej fantastiastikt på fredagen. (detta var innan matchen. men skit samma)
jag hann med att sova i hos mamma. i hennes nya hus.
jag hann med att inte göra matteläxan eller plugga till ARL-provet. 
kändes mindre viktigt.

nu till matcherna i korthet. 
innebandyn, 5-5. hemmapremiär mot nybro. 3 mål från min klubba. 10 utespelare blev 9 efter tre minuter i tredje. 4 minuters boxplay fick avsluta matchen då jag lyckade pressa in 5-5 målet. och juste, jag blev "matchens lirare".

fotbollen. idag. i karlskrona. en buss med tolv spelare. vi visste att det var 90 minuter som gällde. för typ alla. det gick. dock var det enormt äcklig luft och äckliga omklädningsrum. 1-1 blev det. så nu din bajsunge har vi inte 5 poäng längre. nepp. jag fixade en frispark som carro så fint svepte över muren och målvakten. hade målvakten försökt ta den hade jag sprungit omkull henne lite fint sådär. dom borde haft en frilägesutvisning. jag få en långboll som deras sistaback slår ner med handen. hade hon inte gjort det hade jag vart själv med målisen. dock fick backen frispark, för ja, jag vet inte vad. jag rörde henne inte. och jaaaa , vi kunde vunnit. för jaaa, vi hade tyyyyp 92 målchanser. (jag överdrev, men det var kanonmånga) jag brände väl typ hälften av dom så efter matchen ville jag grååååååtaaa. men fick inte för elin. 

nu ska jag nana, inte mycket sömn denna helgen. och jepp, mina katter har nån sjukdom. dom älskar att bita mej i tårna och det gör bajsont. (fick in två bajs i detta inlägget bara så att alla vet.)

RSS 2.0