ge mej ge mej...

..MAAAT! jag är jätte hungrig nu och mamma håller på med as god mat. går faktiskt inget vidare med mina bilder. måste komma på något smart systmen till det. måste gå och limma mina skor nu. vi ses senare alla glada.
you know were you find me.

seventh heaven

hellu, sitter och kollar på sjunde himlen nu. datan i knät dock ej mammas mini. tog macen idag, :) har sett film idag med fast nu har jag sett färdigt på film för hela lovet känns det som. måndag idag, det betyder att jag åker hem från mamma och blir utan data en hel jävla vecka om jag inte fixar ner hjälp. ikväll blir det även träning :D sånt gillar vi. FAN kom just på att mina skor är trasiga. måste fixa det på något viss. .. ska fixa lite med mina bilder nu..! nuuu!hejdå


you know were you find me. love yha all

four months :/

sitter här nu. cirka ett dygn senare än sist och det ända jag har gjort är att ha sett på film och sovit. somnade väl vid tolv tiden igår och vaknade halv två idag. haha kalas skönt att sova ut. sen så har jag kollat film hela dagen. just nu sitter jag i min nya favorit tröja som köptes på GeKås igår :) luddig och mysig är den.

by the way, vet ni att det är fyra månader idag :/ och på onsdag blir det att gå på premiären av filmen <3 köpte ju en klocka med han igår och var väldigt nära att det blev en mega stor 3D tavla med han oxå. fast den fick inte riktigt plats i vagnen.. we'll always miss you

Gekås

Ullared med beppe idag :) blev en heldag och mycket bra saker köpt. som tex sista säsongen av OC! nu har jag alla fyra och jag är kalasglad.

iaf upp till ullared sov vi rätt mkt men hem skrattade vi satan typ övertrötta elr något. jag vene. typ drog sjuka historier och tove typ lurade alla. trodde hon sov och hon satt som en säck och sen la sej i mitt knä och typ bökade som en gris på mitt knä och jag grät av skratt förfan. sen käkade vi på max oxå. mycket gott. kom hem och nu blir det att checka lite film och fixa bilder och sen zzzzzzzzzzzzz.

idol

ahh sitter och kollar utröstningen på idol INTE eddie. åh jag får panik säg då för fan. JAA EDDIE GICK VIDARE! ska sova nu . beppe är här och imon blir det ullared.. :D

Is

Mina fingrar och tår är som isklumpar går inte så bra att skriva nu. blev två två i matchen. Inte kul.

gymnasiemässa

sitter på bussen in till kalmar nu. Gymnasiemässa ju, och jag har panik. Typ alla i min klass har drömmar elr vet vad dom vill bli. Men inte jag. Det kan vara så att när jag var liten ville jag bara bli fotbollsproffs och därför har jag inte haft andra drömmar. Så nu är det as jobbigt att välja inför gymnasiet:/

JAAAAAAA

EDDIE & ERIK GICK VIDARE ;D NI FATTAR INTE VAD GLAD JAG ÄR NU ! AH FAST JAG KÄNNER MEJ ÄNDÅ SÅ JÄVLA NERE, FAN. DET ÄR SÅ JÄVLA SATANS ORÄTTVIST ATT DEN BÄSTA ARTISTEN SOM NÅGONSIN LEVT BEHÖVDE DÖ FÖR ATT DU JÄVLA DOKTOR ÄR DUM I HUVUDET :/ DU ÄR BÄST MICHAEL <3

idol

tittar på idol nu. michael jackson tema ikväll då(: haha, har vart fyra, calle och camilla förstörde sina låtar. Reza och mariette ägde sina låtar (:

inställd lektion

ingen lärare på matten och bilden är inställd. sen så börjar nästa lektion vid kvart över tio, musik då och det är alltid kul :) haha. massa folk står här i bibblan.. och malin fattar inte facebook haha.

you know were you found me


skit

jag är sur på olivia. hon är dum. hon ska bajsa på sej hörde jag. haha. jag har mega ryck. det var bellas fel på non. jag fick typ ingen luft. haha. det var skoj.. bella och jag hade fajt förut. olivia slog sej när hon gick till attack på mej haha men jag hann undan, jag skrev en sak på min hand som jag inte fick så jag fick sudda på min hand för hon hotade mej. dumma dej. olllllllllllllllliiiiiiiiiiiie är booooooooooooooog med prickar över o:en!

fan:/

känns surt som fan nu:/ sverige kan inte gå till vm om inte malta gör två mål mot portugal, stor chans lix:/ sverige spelar mycket bra och leder med 3-0. man kan lugnt säga att domaren som dömde danmark-sverige dödade sveriges vm hopp med två bort dömda mål! han kan ju gå och ta sig någonstans där solen inte lyser.

skola

står i bibblan och gör ingenting. elin ska skicka getter till mej men det går inte så jävla bra. ikväll ska jag plugga satan till engelskan. hajdå

skola

skolan nu. står vid syo och lyssnar på nya mj låten this is it. great. love it. snart är det slöjd och sånt gillar vi. ikväll är det match mot cl98 sånt är alltid kul. ska dra nu. tja rp


you know were you find me

in the goal

bankbankbonk

så låter det i mitt huvud just nu. En liten apa som sitter där och slår:/ blir att gå till skolsyster idag för nu orkar jag inte längre:/

skola

sitter i skolan nu , snart idrott. på son blev det inte mkt gjort. haha,


Superman returns.

Kollade på den filmen förut(: <3 love it. snyft snyft ibland så att säga(: haha. Yes var ju iväg på match idag. Vann med 11-0 sen donken efter det och firade(: nu ska jag sova. Skola imon.

natt

yes, depp så satan nu. jävla skit domare. förlorade mot danmark jue. helt domarens fel. det skulle blivit vinst ju. sverige fick två bortdömda mål men jag behöver väl inte berätta mer, alla såg väl den typ. sen kollade vi någon film. typ aa palla berätta. idag blev det iaf att vi åkte och handlade och sen bakade jag två sorters kakor . sNickers och dumlekakor. as gott sen gjorde vi fruktsallad med glass och chokladsås. och jag har även stylat om min tröja. skit fin blev den. haha vissar före och efterbilder någon annan gång, kanske. ae nu ska jag sova. as trött, upp tidigt imon. ska in till stan och sen match.

kyss&kram
you know were you find me .


shululu

bloglovin för hela slanten nu. har typ cirkus 160 inlägg kvar att läsa. ska med mamma och handla sen. och senare ska jag sy om en tröja som jag älskar. mer säger jag inte. ni får se resultatet senare. :)

idol

ska sova nu. ligger och tittar på herbie fulltankad med macen i knät. idol gick precis som jag ville. ERIK & EDDIE gick vidare. yes och nästa vecka ska jag vara hemma vad som än händer. det är michael jackson tema. det Älskar jag . aja godnatt nu.

suck it

sitter vid mammas nya minidator och tittar på idol. heja erik erik erik and reza reza reza and eddie eddie eddie :) me love them. lite svårare att skriva på denna än macen eftersom att den bara är 8 tum typ. jag har fortfarande feber därav överskriften ! hejdå

you know were you find me.

jillen är lacken

jag är lack nu, ska/skulle jobbat imon men nu sitter jag här med hög feber! det är fan inte kul. måste fan bli frisk nu match på söndag ju. snart kommer mamma så ska till henne i helgen(: DATANxD typ det jag längtar till.

still sick:/

Yes jag är fortfarande sjuk:/ jag hatar det. Måste ringa jobbet. Ska ju jobba imon men det ser mörkt ut nu pga att jag mår piss just nu:/ inte kul.

<3

thats all I say. <3

sjuk

ligger hemma nu och ser på film och har allmänt tråkigt. funderar på att göra bort mej igen. men vet inte redigt, kanske kanske inte.

utslagen

ligger helt utslagen nu med en huvudvärk som heter duga. det var allt jag orkade skriva.

13 days

Ser på film på son nu och första minuten höll jag på att skratta ihjäl mej. Men det är så det kan gå(: hejdå

Godnatt

just nu hatar jag mej själv. ollie vet varför. åh gråt på mej själv. jobbig tid framför mej nu känner jag, borde göra som ollie sa men det vågar jag inte. åh varför just nu och varför just så jävla mkt:/ vill inte längre, let go.

shululu

sitter vid brors data igen. sitter och pluggar till no provet imon. inte kul men det går väl framåt antar jag. yeah. hehe snart ska jag fortsätta men man behöver en paus då och då tralalala. sitter i shorts och linne och det har blåst och regnat hela dagen men alla mina kläder ligger i tvätten eller hänger på tork. så jaa fick bli vad jag hade. ser med ett öga på reprisen av grey's anatomy. grät satan till det i onsdags när det vissades. åh jag hatar att george dog :/ men nej nu måste jag dra och plugga.. och imon blir det att ta det lugnt efter skolan. det är gutt med lite lediga dagar iaf elr ska nog plugga till franskan. behövs kan jag ju säga..


tjohejs.


you know were you find me.

                                                    right here.


dator?

sitter och bloggar vid en dator, känns som det var ett tag sen. okej i onsdags men det är länge. har jobbat idag och igår var det seriepremiär för damlaget. vinst med 9-3, match idag med och vet ni vem som var och kollade på idag och igår? ne juste ni vet inte och jag säger inte. haha. men <3. sitter vid brosans data. alltid kul. imon blir det att plugga satan till no provet på måndag och franska provet på onsdag och engelska provet på torsdag. fatta vad mycket. allt samma vecka ju. :/ blir nog att kameran och moppen och köra iväg till någon lövskog för det är ju så himla fina färger ute nu.. :D så vi får ej hoppas på regn imon. för då jävlar.!

ska dra nu. ni alla är bäst.

you know were you find me


Hellman

Shululu, sitter och har so med hellman nu. Vi ska på någon jävla film som har vart i 14 sek och den är redan värdelös! Ska kolla lite nu iaf . Syns sen.

Buss

Nu åker jag buss igen. Haha. Ja när jag skulle hämta biljetterna igår var det ju som sagt stängt och jag skulle ta en buss samma tid som bion öppnade så ollies mammaska hämta dom idag. Och idag går vi bara till 20 över 2 men vi börjar dagen med matte:/ blä. Vi ses.

Idol

Hellu. Sitter och tittar på idol nu och jag har ingen favorit bland tjejerna men bland killarna är ju min favorit. ERIK<3

Kalmar

Sitter på bussen in till kalmar nu och ska hämta biljetterna till michael jackson bion. Sen blir det hem och träna innebandy och idag tar dom ut lagen. mkt kul. Hoppas det blir match på fredag ist för på lördag. Håll alla tummar ni kan tack<3 ska lyssna på lite musik nu. Hajdå.

svenska

tja. har svenska nu vi håller på att gå igenom ett gammalt nationellt prov inte kul. tråkigt som tusan. ska dra nu.

RSS 2.0