soon it will be over

sitter i fotolabbet. sista gången mån tro. sitter i min nyyya jacka. love it. ska snart hämta ut pubrunde tröjan. wihoooo.

helt sjukt vad tiden går. den här bilden på alma är tagen när jag hade gått ett halvår på kagg. nu är ungen två och ett halvt och springer runt och kan typ allt själv. sick.

en sista komplettering i historian sen lägger jag ALLT plugg bakom mig.sååååååå bra
 
 
 

KLART

nu är allt inför balen och studenten fixat. Så nöjd


ledig dag

sömnen kom vid två inatt. då hade jag under 42 timmar endast sovit tre timmar på ett flygplan. haha.
hann under gårdagen med att:
åka fyra olika tåg
vinna mot smedby med 4-1
vara och hälsa på jobbet
hänga med Millan, Manda, emma och Sara inne i stan

mamma undrade hur jag orkade. ja du, sista timmarna av dagen orkade jag knappt.


HELLOOOO SWEDEN!

underbara sverige (trots att det är lite kallt) VI ÄR HEMMA IGEN! sitter på tåg nummer två och har nu två tåg framför oss. sen är vi hemma. Sömnen , ja, två-tre timmar på flyget är allt. vill bara hem till sängen, men inte då.

klockan 11 landar tåget i kalma och Gud vad det ska bli skönt!


converse

hehe, har köpt två par till. love them.

ligger nu och tar vara på sista timmarna innan bussen går mot flygplatsen. ska bli kul att komma hem igen!


tror jag tycker om dej dööööh <3

GRATTIS PÅ 18-ÅRS DAGEN VÄRLDENS BÄSTASTE KORV ♥

TILLI

vill idag gratulera världens bästa tilli som fyller år :D helt sjukt vad du är bra alltså :D och jag hoppas att du förlåter mig för bilden!
 
GRATTIS GRATTIS GRATTIS

♥ always and forever

ni är världens bästa . ett stort grattis åter igen och här kommer en ENORM bildbomb på er <3 fler kommer när jag kommer hem.. love yhhhaa
 
 

av hela mitt hjärta

idag är en väldigt speciell dag. den är så speciell att det knappt går sätta fingret på dess speciellhet. någon, några rättare sagt fyller 20 idag. inte vem som helst. utan mina bästaste tvillingar blir idag 20! helt otroligt! vill skicka ett stort och jättevarmt grattis till er finaste! och när jag kommer hem ska ni firas ordentligt!
 
love youuuu♥

23 minuter döööh

Snart framme i Göteborg och det har gått fort. Mycket gutt. Om fyra timmar går flyget mot turkland :D ännu guttigare !! Om det här skulle vara sista på nio dagar så vill jag hälsa till dem som fyller år under tiden jag är iväg(Liz, Tilda, tilli och Kajsa) HÅLL UPPSIKT PÅ MIN BLOGG NÄR NI FYLLER ÅR :D he he


bye bye

Till Göteborg , sen Landvetter, sen antalya, sen side. Sen 9 dagars steeeek. Gött dööööh !


Stalker

"du vet att du la upp typ 50 inlägg, följer man på blogglovin blir de många sidvisningar, så de kan va jag xD"
Fick detta som svar av Emelie på mitt stalker inlägg igår. Och stämmer det, hoppas det iaf, men nu är det likadant idag igen och jag har inte lagt upp massa inlägg sen igår. Så vem är du din lilla stalker??? Show your self to me !


in the fucking ghetto

okej okej, take a chill pill. det är måndag. deadline för engelskan. har två saker kvar. ska göra dom NU! men det ska gå snabbt. för idag har jag the king of rock med mig .. hehe

älskar gamla bilder. DÖÖÖÖÖÖÖR

du som söker något

okej, du som har suttit och nötat igenom min blogg den 12 maj 2013, vem är du och vad söker du? (Sidvisningarna var väldigt höga dööh) kan du kommentera lite grann?? eller fråga om du vill veta något.. god, you are a stalker!!! 😱


sööööööt döööh

ibland, är jag såååå söt. till exempel igår. cyklade hem från jobbet. var motvind så tog extra lång tid. typ trettio minuter. segt döööh. men iallafall, hela tiden satt jag och pratade med mig själv. tur man hade hörlurar i, kanske folket som såg mig trodde jag pratade i telefon :D


blä

heeeeeeeeej.

mina humörssvängningar börjar gå mig på nerverna nu. palla. orka. (gissahumöretnudåååå!!!!)

heeejdå


dont get it

frågan är hur man kan vända så tvärt? från att ha lyssnat på samma låt om och om igen utan att tröttna och bara le varje gång man hörde den till att, ja, svårt att förklara. men till att lyssna på samma låt och nu istället vilja lägga huvudet under kudden och dö lite granna.. samtidigt vill man bara lyssna på låten för att den betydde något bra och fint och så.


foto by alma


GLAD - BITTER - BITTER - GLAD

hej..
humör svängningar här borta.. typ rädd för mig själv.. skojar inte.
uppåt soooom fan påväg till jobbet och dem fem första timmarna, dom sista två ville jag inte ens prata med kunderna. meeeega uppåt i bilen påväg mot sansiro. glad hela uppvärmningen och precis innan vi skulle gå ut blev jag bitter . och det försvann tre minuter senare när vi kom till mittpunkten. sen asssssglad när vi vann med 2-0. satte mig i bilen. blev såååååå jävla bitter så det finns inte. lyssnade på bittermusik och bittrade hela vägen hem. fortfarande bitter kan jag ju säga. BITTER! hatar allt och alla just nu. (förutom dom jag tycker om). haha. okej, det är en enda jag är bitter på men hen får mig fan att bli så jäääääävla bitter. och sååååå e jag arg på mig själv. bitterbitterbitterbitter....

tjoooobre

ni vet den där känslan när man hatar sig själv? så känner jag just nu. vill hata mig själv resten av livet. idiot jill. du suger jill. åhh!! vet inte vad jag har gjort, vet bara att jag hatar mig själv för något har jag gjort.

ha ha

jävlar vad jag pratar när jag är lite påverkad. satan i gatan alltså.. munkavel på nästa gång. hehe


blondie

Tha utväxt is gone


brighter

haha, tröttnade på utväxten igår. idag sitter jag med färg i håret för andra dagen i rad. 
hehe.. okej, resultatet får vi väl se senare!

finally we met again

dom är tillbaka. min fina spegelglas. saknat er sååå. oersättliga är dom.


summer is almost here

snart är det dags, har idag mejlat om när vi springer ut den 14:e juni. så nu vet jag det. det kommer gååååå såååå sjukt fort sista tiden nu. om tio dagar ska allt vara inlämnat i engelskan. 14 dagar till allt i historian ska vara inne. men måste vara klar med allt innan turkiet. och nu har jag äntligen filmat allt till min scen, så de e gutt.
 
OCH IMORGON ÄR DET BRUCE!!!!! SJUKASTE KÄNSLAN EVER!! och jag har bestämt att inte prata alls idag. har en penna och ett block. haha. gött och jobba på det. 

sansiro

alltid lika kul att hänga på sansiro! älskart, tråkigt dock att inte spela själv. men har Emelie vid min sida, hon fotar och jag kan inte prata.


fiftysix

kan nu räkna timmarna. femtiosex. sjukt. nu är det bara upploppet kvar. han har landat. och snart åker vi. 47 timmar till vi åker.


RSS 2.0