snart match

hejsan nu kommer ett snabbt inlägg innan jag ska iväg på match vid tjugo i sju. krooooossa färjestaden! i skolan idag först var det elevens val:matlagning. sen efter det franska-lunch-so-engelska och sen vid två slutatde vi, satt lite med bella och snackade och vid tjugo i två kom lizette och matilda och sällskapade oss :D hahaa... gick och satte oss vid dörren sen och haha han typ snackade med sig själv ju tjejer. haha fan vad jag garva. och sen gick jag ut samtidigt som simon och gick före när ingen såg :D yaha, jag äger på det. haha sen när vi gick på bussen (som var seeen som vanligt) så haha tappade jag haha mitt busskort där där föraren sitter så fick typ böja mej över och ta det. och sen skrattade jag så att jag grät :D hahah. fan och nu har jag en känslig punkt på jonne och mattis. så ägda alltså. när jag kom hem gjorde jag pancakes , haha MUma :D haha kollade lite tv och nu sitter jag här, (: ska gå och packa nu. LADDA

har världens fluff idag. kanske kommer bild..

/jt

kalas snart.

hej. snart är det dags för kalas , om 28 minuter kommer gästerna så nu är det bara en jobbig väntan, allt är klart och det finns inget att göra. just nu sitter min favvo hund i knät på mej, bild på henne kommer snart :) (inom snar framtid)
igår var det först fotbollsträning och sen bråttom hem och slänga i mej lite mackor och sen dra på innebandy match. jag lizette matilda och kajsa åkte med HJ. åkte till torsås och mötte slätafly med damlaget. vann med 3-6 :D haha jag sög men skit samma.. sen hem och se på tv. melodifestivalen och sen Hot chick. fräsig film aså :D haha . .. har städat mitt rum nu på morgonen och sett på MAMMA MIA the movie :D haha braig är den :D aja nu ska jag spela lite spel :D haha .. aja
/jt

Mega mys.

igår städade jag och sen åkte jag pappa och småsyskon till Borgholm. (: haha. sen var det träning och efter det kollade jag A-laget med snyggingen kajsa <3. vi hade as skoj. haha "han ser ut som han i familjen robinson" "robinson, hm robinson vilket robinson".  "men kajsa disney filmen". "aha men jag vet inte vad det är för film". haha fan vad vi är dumma. och FÖRLÅT MARTIN :( :) hahaa. skulle passa kajsa en fotboll när det var periodspaus och då så stog typ några i ssg och värmde lite och då så skulle jag skjuta till kajsa och råkade träffa martins klubba så att den flög iväg :/ hahha :D förlåt igen. aja nu är det snart fotbollsträning och sen efter det, 30 minuter efter ska jag åka till torsås och spela innebandy med damlaget :D haha... vi ses . :D <3


ny stil

har fixat lite på bloggen nu då. tackar matilda för hjälpen :D

ÖB sexan åter igen (:

YAHHOOO. öb sexan igen då , andra gången. på tre matcher med damlaget har jag vart med i öb sexan två gånger (: glad blev jag när jag fick ett sms från matilda : "Grattis till öb sexan :D", då flög jag ur sängen och sprang ner och tog ölandsbladet och slog upp sidan 16:) och där var jag och två ssg:are till. Tränarkvartetten från damlaget och så wille andersson från herrlaget :D grattis till dom med. :D aja här kommer en bild på mej från början av hösten förra året, den kommer från"truppen" på ssg:s damlags hemsida.
bilden är från ssg:s damlags hemsida...


IKEA&mediamarkt.

sorry, hann inte skriva igår kväll. eller hann och hann , hade ingen lust att sätta mej vid datan för såg på The perfect man , men lillasyster eftersom att vi var själva hemma. träningen var redigt bra igår tycker jag, kanske inte för min del men skit samma. Tjocka Berta ägde det andra målet när vi spelade:D

  idag blev det att gå upp rätt så tidigt eftersom att jag skulle in till tandläkaren. och jag blev superduperupermega glad där idag :D om 21 dagar rycker den :DDD tandstälningen alltså :DD ((: är jätteglad för det, men lite besviken . jag ville att det skulle bort den 24 mars men nu blir det den 11 mars istället. åh jag vill helldre ta den den 24 mars för då har jag haft den exakt på dagen 1 och ett halvt år. men skit samma.

 sen efter tandläkaren begav sig jag , pappa och mina två småsyskon in till media markt och köpte dislmaskin . jag tittade även på kameror , och den jag vill ha är jätte billig nu lagom till min födelsedag :DD ska tjatta lite på mamma :). såg en mega fräsig tv.. typ 70 tum lix. och nu har min kära far börjat fundera på att köpa bärbar data :D mumss .

sen efter media markt gick vi in på IKEA. älskar IKEA, bara strossa runt och inte känna att man måste ha något utan bara kolla och planera. så snart blir det att åka in dit med pappa och köpa garderob till mej((: sen kollade vi även på köken, dom är så fina endel , vill ha vill ha. sen åt vi även där. mumsigt. sen köpte jag två nya kuddar så nu har jag sju kuddar i sängen (pappa betalade). sen åkte vi hem och nu sitter jag här. ska städa lite till inför söndag. (: kalajs då :)

/jt

nyklippt


nyklippt. jättefint men jag vet ju att det är fint bara för att det är fixat hos frisören, när jag har duschat nästa gång kommer det att förstöras :(

frisören.

tjjooooo. idag blev det först att åka till tandläkaren och sen gick jag ner till köpstan och fick för mej att klippa mej så blev att ta drop in, redigt nöjd blev jag, kanske kommer bild/bilder. srn ikväll blir det att dra på träning, får se hur jag tar mej hem för jag och syster ska vara själva hemma. nej men nu ska jag gå och städa inför söndag. ha det.


/jt

snööö (:

var ute i snön tidigare idag och åkte pulka :D mkt skoj , sen körde jag lite fyrhjuling (: hah sen bakade jag kladdkaka till lillebror som fyller år idag. 10 dagar kvar tills jag fyller år nu juuuuuu :D:DDDD loveit.




ska dra nu. pussss.

snö

hejsan. nu ska jag ut och leka i snön (y) älskar snö.. <3 har käkat lite tårta och så idag. mumsigt. sen kanske jag ska träna fast mitt knä är lite Cp just nu så får nog bli att stanna hemma och vila. :/ aja ,ska ut nu. ha det fint.

första dagen...

..på lovet. sånt gillar vi. försöker få en header men det vill inte funka. någon som kan hjälpa mej?. aja blev att gå upp och sjunga för lillebror idag då :D maha sen gick jag och la mej igen. nu sitter jag och kollar på filmad film från typ skolavslutningar och så. fasen vad söt man var när man var liten, inte. skit samma. men nu ska jag gå och äta frulle. vi ses senare. / jt

GRATTIS

lillebror
GRATTIS LILLEBROR 9 ÅR :)<3

Sportlov

hej, sitter hos pappa nu. härligt. hos mamma käkade vi tårta och sen kollade jag one tree hill sen åkte vi till pappa. ser på beck nu. mysigt. ska vara uppe läääänge idag eftersom att det är SPORTLOV imon :) min vecka ser ut såhär:

Måndag: fira lillebror som fyller 9 år. kanske träna om mitt knä vill bli bra
Tisdag: Tandläkaren.
Onsdag: Tandläkaren och IKEA
Tordag: ingenting, härligt.
Fredag: inte mkt, härligt.
Lördag: Spela innebandy match.
Söndag: ha kalas för mej och lillebror.

men men nu ska jag dra, ska spela lite spel.

Ny blogg

Hej, ny blogg nu då. har en på devote. men den är jag inte inne på så ofta och så tycker jag att det är lite svårt att fatta där. så nu blir det nog att jag för det mesta håller mej här (: jaja, nu sitter jag hos mamma och gör absolut ingenting. senare blir det att fira lillebror som fyller 9 år imon. och självklart kolla på One tree hill :D sen blir det att åka tillbaka hem till pappa (: och imon är det sportlov :DDD kärlek på det (:

RSS 2.0