Ain't no sunshine


jag behöver dej. vart är du? du fattas mej och jag vill ha dej här just nu!

fan ta dej som tog honom ifrån mej. inkompotenta doktorer som inte fattar ett skit! njuravdelning.? han hade ju hjärtfel fö fan. ni tog min bästa vän ifrån mej och det ska ni få betala dyrt för. varför är ni idioter läkare överhuvudtaget? hoppas ni skäms. jag hatar er! ni tog min farbror ifrån sitt liv.. och mej :'( jag gråter varje dag på grund av er.! :'/

will you be there


enbildsägermerän1000ord<3:/ jag saknar dej min älskade farbror<3

Dagens glass.

DAGENS GLASS!

smak:
Vanilla Chocolate & Cookies
tillverkare: GB

omdöme: första tuggan av glassen smakade bara vanilj enligt min smak och vanilj är inte min favorit. andra tuggan fick jag bara choklad på och den smakade mycket kakao. men sedan fick jag en mix av båda två och då smakade den genast jätte bra. denna glassen är en av GB:s finare glassar och är stylade så att säga. glassen var inte för mej tycker jag inte men om du är lite feg och inte vågar smaka någon ny glass så funkar nog denna eftersom att det är en sån neutrall glass så att säga.

betyg: tre av fem glassar


imon!!!!!!!!!!!!


oskar poesen :)
tjenixen alla glada :) imon åker vi. vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska köra meloner av dom! :)

hehe. dagen började tidigt vid kvart över åtta ringde klockan och det var bara att pallra sig upp och fixa sig. sen åka ner till jobbet och ta kort med alla. blev nog fint :) sen hem igen en timme och slänga in lite tvätt och käka. sen åka och jobba fem timmar. MONEY. sen ner till ICA och köpa : en halv vattenmelon, tre 50cl modal, en 50cl bonaqua, en 50cl cocacola, lösgodis, as frän tandborste, tandkräm och tre kinder stavar :) haha. gick på typ 221,50 :) träffade även tilli&kicken där. sen tog jag ut pengar. ska ju räcka till mycket denna helgen. sen nu skulle jag ha packat men blev ju inte så eftersom att min störda lillasyster inte hade gjort som jag bad henne när jag åkte till jobbet. blir nog klar någon gång i natt. sen imon vid 9.00 lämnar jag ön :).
har fixat alla bilder från kameran till usb nu lite hafsigt. fixar bättre när jag kommer hem. ha det bra vänner. så ses vi på söndag kväll. kommer hem sent för ska ju någonstans efter cupen som ni får veta på söndag :) ha det bra.

dagens glass kommer senare.  och jag kommer sakna hultan när hon åker till fransosernas land :(

/ jillen

tidigt imon..

..ska jobbet ta ett fotografi på alla som har jobbat i sommar. tiden är halv tio. inte kul. så ska gå och lägga mej nu. lix palla typ måste åka vid nio imon. sen ska jag hem efter det och sova lite innan vi börjar.

/jillen


träning+regn=super :D

yiha.. :) regnet öser ner och det är träning om en halvtimme :) det tackar vi för:) as gutt med regn. haha har jobbat idag. lugnt som satan. skriver mer ikväll. sitter iaf och äter fruktsallad nu. recept senare ikväll :)

/jillen

dagens glass.

DAGENS GLASS!

smak:
Mjölkchoklad
tillverkare: GB

omdöme: tyckte smaken var alldeles för lik triple chockolate eller tvärtom. men den var iaf väldigt god. den smakade mkt choklad och det var lite gott att det var små chokladbitar i. passade mycket bra ihop med melonglass och chokladsås. hade gärna ätit lite mer. men tog bara ett litet smakprov.

betyg: tre av fem glassar


dagens glass.

DAGENS GLASS!

smak:
Saltlakrits
tillverkare: GB

omdöme: glassen var väldigt god enligt min smak. innan jag smakade var jag väldigt skeptisk. lakritsglass, hur gott kan det vara? men jag blev förvånad, den var väldigt god. och jag kan lungt rekomendera den till folket där ute. men bara om man gillar saltlakrits..

betyg: fyra av fem glassar


fridan

halli hallå. har jobbat idag. mellan två och sju. lagom mkt idag :). efter jobbet åkte jag till HM och köpte hårspännen och tofsar till cupen.  3 DAGAR NU!! sen köpte jag massa frukt på ICA och sen skulle jag köra hem. kom bara till frida, såg att hon var ute så jag stannade till där sen snackade vi ett tag. sen ställde jag moppen så spelade vi lte fotboll med challe och björn. haha.. sen körde vi pricken med neo och minna. jag sög men fick fasen bara en prick. målet var för litet.

imon blir det att jobba sju timmar sen träna.

ska iväg och göra en fruktsallad imon :)
 viii sees   / jillen

fruktis a lá jillan


japp. gjorde en ny fruktis idag. andra frukter i och så.

halvt äppel
halvt päron
åttondels honungsmelon
en kiwi
en clementin
NYA! en banan
en nektarin NYA!

obs! skala inte nektarinen.

denna var mycket godare än den förra för denna smakade mer. :) och senare ikväll eller imon kommer dagens glass,:)

jillen

heej. sitter nu här kom hen från jobbet just. ska snart gå och lägga mej för ska jobba vid 10 imon :/ inte kul. bilder från kentas kalas kommer nog imon :) hihi.. :)


tröötter är jag nu. godnatt..


/ jillen

fruktissallad a lá jillen


recept.
1 pers.

ett halvt äppel.
ett halvt päron.
en clementin/en halv apelsin. (välj själva)
en kiwi.
en åttondels honungsmelon. (valfri melon, jag tog honung eftersom att den är minst.)

skala äpplet och päronet. skär i kubber och lägg i en skål. skala clementinen och skär upp. skala kiwin och skär upp. skala sist melonen och skär upp och lägg i. blanda runt. ställ in i kylen under plastfolie i cirka 45 minuter.

ta sedan ut och ät. du kan ha grädde eller glass till. men eftersom att jag skulle var nyttig så var det bara frukten. och det var super gott :D

fields of gold

ja, ska snart åka till kenta och fira honom. sen direkt till jobbet.

men nu ska jag gå upp och kolla OC :)

/ jillen

GRATTIS


GRATTIS KENTA 55 :D


I wont you back

sweet. NOT!

sitter här nu och kallsvettas. inte bra. får ta mej fan inte bli sjuk nu. elr vad säger ni resten. ska börja packa imon
har jag bestämt. ska iaf göra en lista på saker som ska med. tvätta allt som ska tvättas och ladda psykiskt och fyskiskt. det ska jag göra. och sen imon ska vi fira kenta som blir 55 haha. gamling ;) skojar bara. rolig man.
vi pratade om han 40 års dag idag och jag och min bror bråkade om hur gammal jag var då.
jag: jag var cirka ett halvår då.
bror: nee du var ju typ ett år.
jag: är du dum i huvudet? han fyller 55 imon, alltså 40 för 15 år sen. och jag är 15. idiot.
bror: juste.

haha. ska köra moppe dit imon för ska jobba direkt efter så blir att plocka med sig jobba kläderna dit. jag tänker fasen inte ha dom på mej hela dan. ska gå och lägga mej får se om mina blogg inlägg från mobilen kommer någon gång :) haha och btw. jag kom på vad btw betydde idag. fick värsta snilleblixten när vi käkade :) haha. bilder från fruktissalladen a lá jillen kommer imon :) ska göra en till imon och ta med till jobbet som lunch. :D


/ jillen

i'll be there.

ingen bra dag som ni kanske fattar i föra inlägget. fast fysiskt mår jag toppen. det är psyket som är lite svajigt idag. jag behöver kajsa nu! 

 har iaf jobbat i sju och en halv timme idag. lite trött sen. GRATTIS TILL RM SOM TOG ÖM GULD I DAM :)
   åkte och handlade efter, köpte massa frukt
(och lite godis, men det är lördag) sen gjorde jag en asa god fruktsallad. recept och bilder kommer imon. jaja. har ätit grillat ikväll. mkt gott. nu sitter jag här med ena hörluren på och lyssnar på Michael Jackson. andra örat och ena ögat kollar på 102 dalmatiner på fyran. :D haha.. söta hundar.


   juste, om exakt en vecka åker jag och resten till cupen :)

/ jillen 3

skulle varit..



"Jag vet en som skulle varit överlycklig" det är just dom orden som förstör. hade det stått jag vet en som är överlycklig så hade vart okej. men det gör inte det. och det kommer heller aldrig att göra :/ inte mer iaf. när jag läste kommentaren grät jag. jag vet att han hade varit glad. eller att han är glad. men om det hade vart tvärtom. att han var här. då skulle jag nog aldrig ens haft bilden. jag skulle inte haft någon anledning att minnas att vara ledsen. jag hade kunnat haft fler minnen och jag hade kunnat träffat honom jämt. men nej. nu är det så att han skulle varit glad. det är inte samma sak :/ jag vill att han är glad. och jag vill vara glad igen. jag vill inte vara ledsen längre.


"jag vet vad du går igenom" ni har ta mej fan inte en aning om vad jag går igenom. "min morfar har oxå dött" var han din bästa vän? var han 44 år och hade hela livet framför sig eller var han dubbelt så gammal? skulle du göra vad som helst för att få honom tillbaka? har du vart utan honom/henne i snart sex år? jag tror inte det.             förlåt nu låter jag egoistisk. jag vill inte. men ni fattar ju inte. ingen fattar.

SNÄLLA HJÄLP  MEJ! en 15:åring ska inte behöva bära på saker man inte ska ha behövt upplevt under hela sin livstid. man ska inte behöva vara på en begravning som 10:åring och veta att ens 44:åriga farbror ligger i träkistan där framme med alla blommor på. man ska inte behöva se sin pappa gråta för att hans lillebror ligger i kistan och är död. man ska inte behöva bestämma några sista ord man vill säga till sin farbror när man går fram och sen inte orka säga dom för att man gråter. man ska inte behöva slänga ner en röd ros i en grav och sen falla i ens mammas armar och gråta. man ska inte behöva. man ska inte det. det är orättvist..

minnen.


fiddeli & jillen på alvaret med skolan <3

jillen&jonne <3

jonne&kajsa <3

fille&jonne<3

fiddeli&(massens fot)<3

kajsa <3

felicia&tanja <3

björken&jonne <3

saknar tiden med gänget och björken :)<3

:/

sitter här och har gått igenom mitt gammla usb minne med massa bilder från tiden på gårdby med gänget. <3 hur kunde allting förandras så mkt? hur många av oss nio håller ihop? jag&kajsa , jonne&nicke&mattis , felicia&tanja lite grann. visst jag umgås med felicia men inte som för. och fiddeli. min lilla fiddeli. jag stod och testade en tröja som var sket ful på mej och jag sa till mej själv i provrummet: jävla monkeyface. jag har inte sagt det på år och dar. inte sen det var du och jag. kom på mej direkt med att vända mej och ropa på dej. men jag hann inte ropa jag stoppade mej själv. jag saknade dej där och då, tiden. när jag var och plockade biggaråer. jag satt i samma träd som för två år sen nästan exakt för två sen. jag mindes den dagen/dom dagarna så väl. det sommarlovet då det var vi. när jag fastnade i trädet. när vi gjorde paj och sen bara pajdeg för att äta. våra brända pannkakor.
             jag var monkeyface och du fiddeli. vi älskade stark apelsin saft och kakor med choklad på.
kommer du ihåg när vi skulle åka flotte och flotten välte. det var april. det var kallt men vi skrattade. när daniel slog ut två tänder för att han jagade oss. när jag slog sönder rutan för att staffan var dum och du var alltid där för mej. vi hade problem som alla andra men det var ändå vi. från femman till slutet av sexan inte lång tid men vi var ändå alltid bäst ihop. över tusen bilder på dej och mej finns på skivor och usb minnen. har ett jättefint från avslutningen i sexan. precis innan allt försvann. du förändrades. jag med. men inte lika mkt. jag fick ta skit. jag stod emot. jag kämpade för att behålla dej. men du förstörde allt själv. jag kan minnas dagar med dej när jag gör vissa saker. och ja jag saknar dej mer än du förstår..

JAG SAKNAR DEJ MIN FIDDELI <3

minnen<3


felicia nicke jonne felicia tanja <3

en liten kajsa <3

felicia & jillen, jaa jag hade inga tänder.

felicia filip jonne <3

kajsa felicia felicia <3

filip på djurparken <3

jillen jonne filip nicke <3

nicke <3



minnen från länge sen. saknar tiden med gänget <3

sova?

funderar på att gå och lägga mej i några timmar för jag är inte på topp idag kan jag ju säga:/ huvudet exploderar snart och jag har ont i met vänster pekfinger. kallsvettas gör jag oxå. har så mkt jag måste göra.
städa rummet, fixa mina bilder, tvätta, äta.
orkar inget dera just nu. jag orkar knappt skriva. och så är jag sur också. men det kan vi ta när jag orkar. :/

|-)

nu är jag jättetrött. så ni får förlåta för stavfel. ska gå och lägga mej nu. imon jobbar jag vid elva så hinner inte skriva innan jobbet. och idag fick jag jobba över till halv elva. somnar snart. funderar på om jag ska se BigBrother men jag orkar nog inte det. och jag skadade mej på jobbet idag. så nu har jag ont i fingret. sitter nu och pimplar flädersaft som farmor har gjort.


kommer en bild från min fotodag med syster för ett tag sen





foto.


tog lite bilder på mina nya smycken idag.
ganska nöjd med denna.

JILLEN

sitter nu här. har tränat. mkt trevligt. och du kajsa, jag har något fel.


träningen idag var sket kul :) träffade massa saknade personer . typ KAJSA, ida, maja, emelie, frida A<3. trevligt. spelade lite sjumanna. inte kul. joo då det är det :) haha. jag gjorde enda målet. MAJA var assist. det ver redigt snyggt.
- DET ÄR SÅ DET SKA GÅ TILL IDA / jillen
- SJÄLVKLART / idah.
           haha vi äger :) jaja sen hem och dusha lite snabbt för att sen kolla på My new BFF. men kollade ist på Michael Jackson THS ( true hollywood story) på E!. mkt bra var det. lite sorgligt. menmen.


åh jag blev ledsen när jag packade upp min väska idag :/ hade glömt mina jthuresson bysser hos mamma..  hon får ta dom på fredag. jaja.

ska kolla på BigBrother nu. ha det gutt alla vänner.


MITT NYA NAMN ÄR JILLEN! tänk på det.

/ jillen

träning.

hallihallå. har jobbat nu i fem timmar och jag har ont i fötterna sen jag körde hem för fick sitta så jävla dumt.

ska åka på träning om en kvart och jag har inte ens börjat göra mej iordning. men jag skriver och lägger in lite bilder ikväll :D


/jillen


jobb.

sitter här väldigt tidigt idag. vaknade nyss och ska käka frulle sen. om en stund ska morfar köra över mej till öland för att jag ska jobba. och sen kommer jag nog inte tillbaka till denna fina datan :)

natt igen

ligger åter här i sängen med datan i knät och tittar på OC. bredvid mej ligger min lilla söta hund och snarkar. aså jag lovar det är riktiga snark, som en stor man snarkar hon. jag bara undrar hur det kan komma så lite ljud från en sån liten hund :) hon är söt. ja idag började säsongen från 2003 i big brother och linda rosing är med. jag bara väntar på att säsongen där jessica vann kommer hinnas med innan sommaren tar slut ;) aja ikväll har det inte blivit så mkt gjort sen jag skrev sist. jo vi åt lite stark kyckling och morfar har anlänt och sover nu ute i sin husvagn. sen kollade vi på Beck - okänd avsändare. mkt bra. sen käkade jag lite godis och morfar år upp min choklad med jordgubbar i. haha..

ska sova snart för imon blir det att åka över till öland och jobba igen. money! har vart hos mamma ett tag nu känns det som :)


/jillen

dagens inköp


dagens inköp.

långärmad flerfärgad huvtröja (HM 249kr)
tshirt med tryck (Gina Tricot 49kr REA)
shorts (NewYorker 99kr REA)
shorts (NewYorker 99kr REA)
sportbehå (Stadium 199kr)
brunt hårband (Glitter 33kr)
brunt band (Glitter 11kr)
pärlhalsband (Glitter 11kr REA)
pärlarmband brun/guld tre st i ett(Glitter 15kr REA)
pärlarmband vit med silverros (Glitter 10kr REA)
armband silver/vitt (Glitter 25kr REA)
pärlarmband vit med stora pärlor (Glitter 15kr REA)
pärlarmband turkos två st i ett (Glitter 20kr REA)
Usb minne 16GB (Clas Ohlson 299kr)
benskyddstejp till cupen (Inter Sport 15kr) ej med på bild.
sportbag (Stadium 149kr mamma betalade)
godis från Tokiga Ture 1,50. haha hade presentkort på 50 kr sen min prao där så behövde bara betala 1.50 :)


slutsumma för dagen blev 1150kr :D


shoppat

hejsan. vart i stan idag då va :D ahah skoja bara, ne men det kommer lite bilder sen på vad jag införskaffade mej idag. mkt nöjd är jag efter som att jag fyndade s***n :)

mums.

har käkat nu, mega gott var det. pannbiff med bacon och potatis och gräddsås. sen till efterrätt blev det vattenmelon :D det tackar i för.

 solen som har vart framme idag har nu bytts ut mot spöregn och ett perfekt väder för att gå på stan. för då känner man inga skuldkänslor för att man inte är ute i solen :) och ikväll kanske morfar kommer hit :D

bilder kommer förhoppningvis imon. :D och imon är det träning och jag får träffa KORVEN :D

tiden går.

tiden rinner iväg för mej. så mkt jag vill få gjort. så mkt jag inte hinner. saker som saktar ner mej och får mej att vilja gråta. jag vill spola tillbaka tiden, till tiden innan. jag vill förhindra det som hände. hjälpa till att förbättra allas framtid. jag vill ha en tidsmaskin, åka tillbaka och hindra dej från att lämna mej. göra allting bra så att jag slipper gråta. det förändrade så mkt. allting blev annorlunda. jag kan inte träffa dej längre. enda gången är vid en kall sten och du är inte ens där. bara dina kvarlevor. långt under markens yta. men DU är inte där. du är någonstans dit jag aldrig kommer att får komma. du sitter på ett moln och tittar ner på mej och skrattar åt alla dumheter jag hittar på och ibland blir du arg för att jag inte är glad. jag vet att du vill att jag ska vara glad men det är inte det lättaste. jag behöver min bästa vän för att kunna vara glad och utan min bästa vän kan jag inte vara glad. utsidan ler medans insidan gråter. allting som jag gör påminner om dej. när jag jobbar tänker jag på dej för att du älskade att laga mat. när jag är i skolan vet jag att du gick på samma skola. kanske i samma koridorer. hemma är där du bodde som liten. hos mamma, jag tror nog inte hon skulle bott hät om du var kvar. hemma hos mina kusiner är det redigt jobbigt. du var deras, det vet jag men det känns inte som att dom plågas lika mkt som jag, dom döljer det bra isf.

       dagen D. varför blev det den dagen? varför just då? varför du? varför drabbades jag? varför? varför överhuvudtaget? frågor jag ställer mej hela tiden. då jag vill gråta och falla ihop i en hög och tyna bort. sjunka genom jorden. inte stanna kvar. då är det du som håller mej uppe. du hindrar mej från att tyna bort. du påminner mej om hur mkt jag skulle gå miste om. du visar mej tillbaka.  du får mej att skratta utan dåligt samvete , oftast.
   men ibland kommer slagen i magen. slagen som påminner mej om att det är fult att vara glad, att det är fult att skratta. demonen som inte ens du kan ta bort. demonen som vill att jag ska må skit. som vill att jag ska gråta och tyna bort. du kämpar varje dag för att ta bort demonen, men det hjälper inte. jag hjälper inte till. jag sitter och kämpar på mitt håll och lämnar dej själv mot demonen som vill äta upp mej inifrån. ta bort alla glada minnen och bara lämna kvar dom ledsna. jag försöker att le. men det ser bara fejkat ut. jag försöker att le. men min kropp lyder inte mina tankar. jag försöker att le. men tårarna kommer. jag försöker att le. men det går inte utan dej

jag saknar dej så hemskt att det gör ont.

bilder


mumsig mat vi åt i fredags :)

min söta älsklings hund. <3 hon ser drogad ut men det var för att hon inte gillade
blixten ;)

tjosan i trosan.

vaknade nyss. av att mamma kom in och skulle måla min fönsterkarm, så hon drog bort det blåa lakanet och släppte in hör och häpna SOLEN :) och juste jag håller på att få damp för det är något jävla pipande ljud som förföljer mej. !! jag blit galen. sak testa lägga in lite bilder med mamma minneskort läsare. vi får se. snart ska vi äta och jag har inte käkat frulle än. och sen. dadadadadaaaa blir det att åka till staan ;D


ha det gott alla söta

natt

god natt :D hoppas alla som är vakna har det trevligt (: jag ligger i sängen hos mamma med datan i knät och ser på OC säsong ett. hör ljud utifrån eftersom att det ej finns några fönster i mitt rum :) min lilla söta älsklingshund ligger vid mina fötter och snarkar och det har hon gjort ett bra tag. mina två dagar lördag och söndag har vart redigt bra.

lördag.
vaknade upp hos mamma och åkte sen och jobbade. jobbade till sju och sen hem till pappa och göra mej i ordning inför björket. kom dit vid kvart i tio och då hade bara disa och ida kommit (och massa vuxna). vi tre gick in. sen satt vi och väntade på alla andra som aldrig kom kändes det som så vi spelade lite kort :) haha. sen kom folket och det blev en jätte trevlig kväll :D haha. sen hem vid ett tiden, kollade film och sen somnade jag väl runt halv tre.

söndag.
skulle upp vid tio men låg kvar till elva och sen vid halv tolv körde jag till jobbet. fick mej några skratt och vid fem åkte jag och tankade och körde sen och ställde mopeden hos kusinen. gick till busstationen och sen kom även natta och gjorde mej sällskap. vid 18.06 kom bussen som skulle ta mej till kalmar där mamma var och hämtade mej, vi åkte till maxi och jag testade MARABOU SOMMARSMAK. den var redigt god men inte en av mina favoriter. sen hem till mamma och se på tv. kollade på ANNA NICOLE SMITH. filmen var faktiskt bra fast jag fattade inte redigt. dom hoppade så jävla långt hela tiden. sen började jag fundera om det kommer komma en film om mj och cirka två år. kanske det. vi får hoppas på det. sen gick mamma och la sej men jag och syskon satt kvar och tittade på dvd. kollade på HERBIE FULLTANKAD. love it<3. ska spela lite nu och sen sova. imon blir det kanske stan får hoppas på det. fick ju lön idag så ska shoppa stan imon aså :D


GODNATT :D

nu

sitter jag här och bara väntar på att dra iväg till björket. sista björket för mej denna sommaren. är på cup nästa så ska ta vara på denna gången. haha.. och imon är det den 19:e. grattis till världens bästa imorgon xD

lite sur är jag allt. min kamera ligger hos mamma eftersm att jag ska dit imon. annars hade ni fått se dagens. haha. men jag gjorde världens jävla miss. tog med mej alla bandanas till mamma och så tog jag med mej den rosa tillbaka till pappa idag så att jag skulle kunna ha den ikväll. men jag skulle tagit den gula ist eftersom att jag har gul tunika på mej. haha armbandet matchar iaf. ett gult pärlarmband från en tuggumiatomat sen 2004 för en tia. haha men det är fint.. :) haha.


juste. sitter och lyssnar på michael jackson nu :D <3älska



ha det bra. kanske hör av mej inatt. :D<3

björket.

har jobbar idag. och snart blir det dags för björket :) mkt trevligt. var ju nära att det inte blev något /: haha, idag har det iaf åskat så in i helvete och jag var sket rädd. hatar åska. och blixten slog ner någonstans nära jobbet. stoffe såg det och jag hörde det. aså det var inte kul. sen kom först en ambulans, sen räddningskårensbil och sist typ fem minuter senare kom brandbilen. inte bra.. iaf. lägger in två bilder på sötingar.


mina kalvar <3

min lilla söta sysling <acke3

jobba.

ska snart åka till jobbet och jobba fem timmar. sen efter det blire det att åka till pappsen och sen ikväll blir de björket ;)

guttans. haha, får lön imon. det sitter ju inte helt fel alltså :)

big brother

just nu sitter jag här och päser. mkt god mat var det, grillspett med valfritt grejs jag valde självklart massa kött och majs och sen var det potatis grejer till det. haha. mkt gott. sen tog jag och syskon bilder :) haha ni får kanske se imon. och ni kommer nog se att jag har en förkärlek för att klättra i träd <3 haha, såg att dom hade visat Michael Jackson - The dangerous tour på Tv400, missade det. lite ledsen för det blev jag allt :( ska nog beställa min skiva imon, vill ha den :) hehe. idag har jag jobbat till klockan fem, sen åkte jag och lämnade moppen hos kusinen och sen kom mamma och hämtade mej så åkte till henne. aja, skulle ju berätta lite om igår.

torsdag.
vaknade vid kvart i nio och åkte i fstan och handlade lite grejs. mat först och sen gick pappa till systemet och jag och syster satt utanför och väntade. när pappa kommer ut igen säger han till mej att en i Killinggänget är inne på systemet och jag vet inte vem han menar :) jag kollar in och ser att det Henrik Shyffert (stavning). haha går där ifrån och skrattar lite , jag vet vart han bor :D haha.. elr har sitt sommarhus. nästan samma sak :) sen hem och hängde upp min tvätt som jag la i innan jag åkte. sen åkte vi upp till farmor och åt kroppkakor. haha min faster var där och hon ville köra min moped. bilder på detta fenomen och kroppkakorna kommer när jag har tid och är hos pappa. sen åkte jag faster och syster och badade , var väldigt kul. haha kastade boll. råkade kasta en boll på en gammal gubbe. förlåt..! sen åkte jag och jobbade. hem efter det och somnade tidigt. :) haha..


ska kolla på big brother nu och sen gå och lägga mej. vi syns.

snart

skulle skriva lite om igår, men det blir senare ikväll. sitter hos mamma nu och nu ska vi äta grillat :D ni ska få se senare :)


kAh

kroppisar.

hej, skriver lite snabbt nu, ska åka och äta kroppkakaor nu :) mkt gott bilder kommer. sen senare ska jag berätta en lite kul sak :) haha.

och här kommer en bild på en av dom mest saknade idag <3

torsdag.

nu är det torsdag så det betyder att det är bilkväll idag på jobbet och det betyder även att det bara är 15 dagar kvar och att om exakt 12 timmar sitter jag och äter världens bästa kroppkakor. lovar, ni ska få se bilder på dom :) <3


kan ju berätta lite om min onsdag om jag nu ändå ska sitta här.

klockan ringde vid halv nio. blä tänkte jag men pallrade mej upp. klädde på mej mina mörka jeans och coca cola tröjan sen la jag mej i min gosiga säng till klockan nio då jag pallrade mej ner och käkade frulle. sen tog jag min moppetröja och körde till jobbet. var väl där vid tio i tio. gick in loggade in och hjälpte till att öppna. var själv vid tio idag så fick fixa allt som vi ungdomar fixar själv. sen vid elva kom L & C. haha :) livade upp stämningen enormt.. vid tolv kom F , E & B. idag var det mega mycket folk det var typ rusning i tre timmar i sträck. aså det var fan inte paus tie minuter ens. mycket att göra men vi klarade det fint. sen när det var lungt kom polisen. och nej inte vår "polis" xD utan den rediga farbror blå. L tog beställningen och sen fick vi oss ett gott skratt. hon skulle lägga i pommes i fritösen och tappade alla i fritösen utan korg. så dom låg och simmade. sen fick jag hjälp henne med ena polisens mat och jag skakade så nervös var jag. sen skulle vi gå ut med maten och jag skakade och var illröd och nervös. L fick gå först och jag vågade inte ens kolla upp. vilken respekt jag har för polisen.. stora L kom vid två.


vid fyra kom om M och hon får dagens.
(M) korven är färdig nu
(J) nej det är den inte. inte min iaf
(M) jo ser du inte den simmar ju lite.
(J) simmar? haha xD
(M) jaaa.

haha det var redigt skoj kan jag ju säga, okej ni kanske inte fattar vår humör på jobbet men den är alltid på topp.


iaf sen fick jag reda på att jag är ledig på söndag. stanstanstan blir det då. sen efter jobbet käkade jag glass , muma. och haha B och C skulle till Borgen på konsert så, äh skit samma men jag fick mej ett jävligt gott skratt. sen skulle jag iaf åka till ICA och köpa cola och kan ju säga att det var en jävla kö. sen gick jag till bankomaten och där vet ni ju hur det gick. usch. sen hem :) vara själv och nu sitter jag här. har nötat michael jackson idag med. och blir nog att ladda över massa musik till mobilen snart. .

men ska se på How I meet your mother nu, och imon blir det att gå upp tidigt som fan. ska åka iväg vid nio.

ha det gutt


no smoking, thanks!

jag blir så arg, varför har dom ingen respekt för andra? idag när jag stof i kön till bankomaten kommer det en kvinna i ca 40 årsåldern och ställer sig bakom mej. det går en minut sen tar hon upp en cigarett (jag märker ej detta förens senare), jag står där i godan ro och lyssnar på MJ och snart känner jag den fräna lukten av rök. jag ryser till och förstår att det är kvinnan bakom mej som röker. jag kände att jag borde ha börjat hosta jättemycket som om jag hade astma och inte tålde röken men ångrade mej efter som att jag har sådan hög moral och känner folk med astma och man ska inte låtsas sånt. jag står där och stampar och känner att jag vill gå därifrån men jag behövde pengarna så jag står ut med att hon röker sin j***a cigarett. när hon väl fimpar den så släcker hon den och slänger den i en askkopp. jag skämtade. nej hon släcker den och låter den ligga! åh bara för att hon är turist (hörde det på dialekten) så kan hon f*n inte göra som hon vill. hela vägen hem så var jag arg och ilskan växte ju mer jag körde. väl hemma bestämde jag mej genast för att ta det lugnt och inte tänka mer på det, men det blev svårt när jag kände att stanken hade fastnat i mitt hår. så tog genast en dusch för att få bort den.


jag tycker dom borde förbjuda rökning på allmäna platser. eller iallafall på platser i köer och där man är för att man måste. på festplatser skit sak samma. där får man välja själv. men tänk liksom om man måste ha pengar och har astma så står det en i***t och röker. ni tar ju för f*n livet av vår planet. och er själva. sluta rök där folk måste vara!




åh.

kommer ett argt inlägg snart. alla kan ju bara förbereda sig på det. ska bara fixa lite grejs först..

burr.

hejsan. tog lite längre än väntan. skulle ju lägga upp lite bilder efter träningen men drog och badade med elin&emma ist. mycket kallt var det. har ju inte vart varmt förens idag. haha. men vi dopade oss iaf. och pratade med danskar. :) träningen iaf var redigt go , inte så mkt folk men gutt ändå. spelade mest och bara för att ni ska veta så gjorde jag fyra mål och <frida3 vart den som passade mej till två av dom bara så att ni vet :P haha. haha tränade  inför cupen om ÖNSKA FORT! klockan är 22:22! :D  17 dagar åker vi (: längtar satan. haha.. just nu lägger jag in bilderna från midsommar sen blir det bilderna från idag :D hahah.. kommer nog några sen. :D ha tålamod.

just nu sitter jag och lyssnar på michael jackson på spotify :)

hejdå.


17 dagar.

träning.

har vart ute och tagit kort med syster idag . bilder kommer senare ikväll kanske , efter träningen :) haha jaa träningen drar igång ikväll ska åka dit nu. haha.. mycket glad. men måste dra nu :) xD


jahoo

här kommer bildena som jag lovade till imon. :D


dock var detta på en av de lägre grenarna. var mkt högre upp måste jag ju säga.

skulle ju plocka men åt upp dom flesta innan dom hamnade i bunken xD


juste. har skaffat spotify nu. och ni kan ju bara gissa vad som går där på nuu :D


MICHAEL JACKSON <3

.

hejs. sitter här nu. har vart ute och sprungit. sprang upp till farmor och farfar och plockade bigaråer. klättrade högt upp i trädet :) hah bild kanske kommer imon. haha. sitter nu och nötar michael jackson åter igen. blir aldrig trött på hans låtar , <3 har jobbat idag mellan 12-17. regnade satan när jag skulle hem och när jag kom en bit så blev det helt torrt, det hade inte regnat en droppe :D haha. man bor ju på rätt sida av ön iaf .. :D hahaaaa. juste, tog massa fina bilder på/i min MJ tidning igår som ni kanske får se någon dag.. :D

aja ses sen, hejdå .

jag..

..vill ha en hund, en hane och han ska heta emdjay. det ska vara en golden retriver och den ska vara gosig och sova i min säng. den ska kunna plats, sitt och ligg. den ska aldrig gå i koppel utan den ska gå brevid mej som om vi satt ihop. den skulle älska mej like mycket som jag skulle älska honom. jag skulle få honom som valp och lära honom allt själv. när han var lagom gammal skulle han få kastreras så att han inte blir en jobbig unghane. namnet emdjay är efter michael jackson och jag skulle valt mellan emdjay och billie men valt emdjay för att det är snyggare att stava. man skulle ha kunnat stava det MJ men då skulle alla uttala det på svenska och det skulle det inte ha gjort. och om jag skulle döpa honom till billie skulle det oxå vara efter michael och hans låt billie jean. och blir det att jag får en hona skulle den hetat jean , billie jean eller annie (eftet smooth criminal) och hon skulle oxå sova i min säng, på mina fötter. men jag skulle inte få en hona, jag skulle få en hane. jag skulle skäma bort honom som fan fanders eftersom att det skulle vara min lilla gullgris



tjenixen elr något. :)
idag var det upp att jobba vid tio, trött eftersom att du som jag är kom jag inte hem förens tolv tiden igår. satt i hamnen med tvillingarna och carlsson.. glömde bort tiden och hjälmen. haha. jobbade till tio igår och gick ut till hamnen där dom redan var. i dörren sa jag högt: jag har glömt något men säkert inget viktigt. vid tjugo över elva gå vi till mopparna och då fick jag en glödlampa över huvudet och kom på att min hjälm låg inne på jobbet. haha, fick som tur var låna en hjälm av tillsan :) tackar, men den var lite stor. haha. när jag kom hem läste jag min tidning om michael jackson som jag köpte igår och den fanns :D då blev jag lite glad faktiskt. haha..

som sagt var jobbade sju timmar idag och blev inte hungrig idag så jag åt inte förens fyra och alla andra som kom vid tolv åt innan mej , haha. mycket folk idag. sen åka och köpa godis. sen hem tv. läsa hänt extra. sen åka och handla. vattanmelon och glass mycket gott. sen brottades jag och lillebror när vi hade käkat glass (då var vi hemma) om vem som skulle ha datan och jag vann datan men han brottningen , ej stolt kan jag ju säga. och nu har jag nötat michael jackson,  typ alla hans låtar och imorgon ska mamma kanske köpa skivan till mej med alla låtar :D xD glader jill.
lillebror
han är starkare :)
och jag har kommit på hur man pratar i min tele nu. haha antingen headphone elr högtalare :D hahah..


långt blev det idag, ska snart gå och lägga mej ;)


juste. imon ska jag laga lasange och kolla på seventh heaven. komm på att det inte är något 7th heaven imon :/

mycket MJ

har blivit mkt MJ och lite till blir det ska åka till jobbet nu, fast börjar inte förens fem, men ska ner och köpa tidningen om MJ, shit vad sur jag blir om den är slut. ha det bra alla underbara människor :)


slänger in en bild på mina sakndade <3

:/


sommaren försvann med Michael Jackson <3 :/









han saknas oss

jag har aldrig lyssnat på Michael Jackson innan, samma dag som han dog var dagen då jag blev beroende. jag älskar musiken, dansen allt. idag har jag vart ett klick ifrån att köpa en skiva med de 50 kändaste låtarna för 289kr. men ångrade mej precis innan. blir nog att be mamma hjälpa mej klicka hem den. har även börjat leta efter boken av MJ själv. åh jag är besatt.. <3






Mj <3

han behövde dö för att världen skull hylla honom
han behövde dö för att slippa allt skit snack
han behövde dö för att få upprättelse
han behövde dö för att alla skulle se vem han verkligen var
han behövde dö för att människor skulle säga bra saker om honom
han behövde dö för att få höra de saker han behövde höra i livet

 det borde inte vara så.


jag har aldrgi lyssnat på MJ innan. samma dag som han dog började jag. sen dess har jag inte gjort annat än bara lyssnat och avgudat honom. bara att kolla på hans danser är hemskt. hemskt eftersom att man vet att han aldrig mer kommer att dansa in för en stor publik. jag tror nog att han älskade att stå på scenen och uppträda, jag tror att han älskade sina fans, jag tror att han älskade alla som älskade honom själv.


och som avslutning: kolla in denna länk som visar en intervju med jermaine jackson och efter cirka 8 min och 20 sek får man se vad som tros vara MJ's spöke.

MJ´s minnesstund

blev überförtjust när jag bläddrade runt på tv kanalerna idag och såg att tv4+ och 4:an ändå ska vissa MJ´s minnesstund. till en början vart det ju bara dokumentärer och filmer men nu blir det även minnesstunden från staples center. någon mer än jag som kommer sitta bänkad framför tv:en från och med kl 19.00? det sänds först 30 min på tv4+ och sen resten på 4:an :)

RSS 2.0