work hard

har alltså gjort tre pass idag. och hela veckan är uppbokad. mycket gött. ju mer jag tränar i veckan ju mer får
jag intaga på lördag. hehe



well I'm a lot like you

 
 
 
 

poliskaos på bron

 skulle hem från staden efter att ha ätit middag med fina människor. då var det stopp av polisen men inte någon kontroll. fattade ingenting.nuuuuuuu blir det brevskrivning igen. så att ja. 
 
 

what has happen to me?

frågan är om man håller på att bli sjuk. fryser som fan. jaha tänker ni, det är höst. man fryser då. nav, inte om man heter jill..

ska nu fortsätta med brevet innan jag ska befinna mig hos tilda vid halv för att efter det bege mej mot staden med jobbarkompisarna.

and so it begins

drog jag ut på en pw? ja det gjorde jag. hade jag regnjacka? ja det hade jag. regnade det? nej det gjorde det inte. onödigt. jaja.

imorgon har jag tre pass på gymmet bokade. två morgon och ett efter jobbet. NU KÖR VI!

we did it

körde armar med nina. känner redan hur musklerna växer. haha.. jodå. det regnar och jag tänkte ta mig en pw. och vad gör man om det regnar? jo man tar på sig regnjackan och ger sig ut ändå!
JUST DO IT

biffa

klockan är inte ens halv tio men jag ska kravla mig upp ur sängen, dricka kaffe och sen befinna mig på gymmet om 36 minuter. gooooooo hard

alla dessa dagar som bara springer förbi

en ny bakgrundsbild på den nya älsklingen. hittade den när jag skulle lägga in alla bilder från kameran till datorn. och den får mig att le det största leendet varje gång jag slår upp datorn. ♥
 
 

ibland måste man bjuda på sig själv

dagen då jag blev gudmor till den sötaste lilla killen var jag "pigg" och "glad". dagen efter midsommardagen var det dop och det är då jag får för mig att ta massa fula bilder på mig själv. 
 

my new love

en tur in till staden och jag var en ny kärlek rikare och några tusenlappar fattigare. men fyyyy vad jag redan nu älskar min bästa vän. min lille mac

never alone


division två nästa för världens bästa gäng!

365 dagar

vet ni vad jag gjorde för exakt ett år sen exakt vid den här tidpunkten? jag låg i ett kallt rum med en tant som sällskap och hon lät så dant att jag inte kunde somna. slangarna som var påkopplade på kroppen gjorde inte saken bättre. 
man hade ju sin bästis med sig men hon lämnade mig efter en stund. det har liksom gått ett år sen hela mitt liv vändes upp och ner och biverkningarna är fortfarande kvar. svar på vad som hände har jag inte fått än bara informationen att det är stor risk att jag har sjukdomen min farbror dog av. 

innan den 20 september 2012 hade jag endast besökt sjukhuset för att besöka tandläkarn eller operera knät. inget allvarligt liksom. nu har jag inom loppet av 365 dagar besökt akuten tre gånger för mitt problem. jag har varit i hus 48 våning 4 så många gånger att jag inte kan räkna dom och jag har snart stoppat i mig 365 piller. 

19 goes 91

skulle skriva ett brev ikväll. min dator dog av överhettning. bra jobbat dööööh. så blev inget brev. och imorgon ska jag till sjukgymnasten med min underbara rygg. så som mina vänner säger : vänd på siffrorna i min ålder så får du min verkliga ålder. 


sooooooon


en vacker dag, ganska snart ska jag sammanfatta denna helt underbart galna sommaren!!! 

RSS 2.0