JILLsillchillpilldillmilllillBILL

hellu. tar en liten uppdatering nu.
blåknä kan man kalla mej.
knäck ståt i kylen.
vattnet i källaren är borta. snön ligger vit på marken.
powerpoint färdig och jag är trött
har dömt idag. aldrig mer.
match imon. TAGGA!

Döda tiden.

Utvecklingssamtalet gick bra. Jag är awsume;) ni sitter jag i sporthallen i Kalmar och dödar tid tills resten av mitt volleyboll lag kommer. Hehe det har snöat i natt men hemma hos mig är det bara en massa jävla vatten från allt jävla regn. Det värsta är oxå att det har tagit sej in i våran källare...:( hittade mina vita skor där nere flyttandes idag:( men iaf, är skeptisk om jag tar mej själv till träningen ikväll och till bussen imon. Kanske får skjuts:) awsume :) iaf så ska jag läsa lite i min bok som jag ska ha läst till imon. Den är skitdålig. Bläää. Höres:)

nice wall girl!

just ignore me at the picture. hehe it's good for me to write in english because I am going to move over to USA when I have done my years at school. hehe.

det är kul. nae men jag tänkte säga godnatt. engelskan är färdig och esteten är också färdig.. nu ska jag sova och imon så ska jag övningsköra och sen så ska jag spela match i nybro och mina kära medieproduktions papprena ska vara med hela dagen lång. och nu till bilden under.
ser ni i min bakgrund. två fina underbara affischer. båda med min elskling MJ <3

california 2011

åh, fan vad jag längtar nu.
jag och lizette bestämde idag på jobbet att i november/devember 2011 ska jag och hon dra till kalifornien och vara där en månad. och fan vad jag längtar! åhh i love california. en år cirka kvar.. fan vad jag längtar.


bilden kommer här ifrån: 

http://Kalifornienresor.se


hell home hell.

hupp. hell at homee. haha neee. skoja bara.
har vart effektiv ikväll / eftermiddag. har hunnit handla, diska och baka. usch vad gammal jag känner mej. och imon ska jag jobba haha VUxenpoäng 1000 till mej,
iaf nu ska jag göra lite ungdomssaker: LÄXOR. sen vid halv åtta kommer storebror och hans flickvän hit och ska äta tacos med oss. det är as nice.

men nu ska jag börja plugga

so long

fan vad söt man kan vara dååå !
saknar skansen ff!


taconight.

lalala. sitter i en datasal i teknik korridoren. har datakunskap här om 6 minuter.
sen blire matteprov. ska försöka hinna med halv ett bussen annars åker jag bara till fstan och blir hämtad av far.

ikväll blir det tacokväll med pappa, syster och bror och staffan och carro :D

nu är det bara tre månader tills att två enormt stora saker händer :D

fan vad jag längtaaar!!

fin jag var i sommras juu!

the end.

nu är den här veckans träningar slut. ganska skönt men jag längtar till söndag :D då är det match och sånt gillas alltid :D.

imon blir det matteprov och sen sluta vid halv ett kanske..

köss.

.-.

det är lite låg nivå här borta.

.....


everything is gone.

träning om trettio minuter. jag är totalt slutkörd och springer snart in i en väg. hmm

måste ta och tagga ner, men det är svårt.

ärtsoppa är gott.

man kan hitta allt möjligt i mina enorma fickor.

imon ska jag träna igen.

fredag blir en ledig dag. iaf på kvällen.

på lördag ska jag jobba.

på söndag är det match.

ska ringa min chef nu.

köss

kpt dagen är förstörd.

aså blä. fick precis reda på att nästa veckas kpt är förstörd totalt. tyvärr måste vi in och ha aktivitetsdag. usch.

BLÄÄÄÄÄ!

six months ago

det är 6 månader sen jag opererades. sex månader och fem dagar om man ska vara exakt. och nu har jävelskapet till knä börjat jävlas igen. jag blir så jävla förbannad. satans helvete aså! det är inte samma smärta som förut nu är det istället knäppningar och låsningar och lite värk. åh skit också. knäskyddet har åkt på igen även att jag vet att det inte funkar. bblä. men i alla fall när vi simmade igår så var det värst av allt. men jag kämpade på och gav inte upp även att det gjorde ont. iallafall. sex månader och fem dagar. jag saknar tiden när jag var tio år, inte hade några knäproblem och slapp ha ont och oroa mig varje gång jag går ut på en plan för att spela match eller för att bara spela lite fotboll med syskonen. sex månader och fem dagar sen jag låg sövd, de gjorde hål i mitt knä och lagade det. ändå är det inte bra. i sex långa år har jag plågats av dessa jävla problem och jag trodde att jag var kvitt från dom men tydligen inte. jag hatar det. jag hatar det JAG HATAR DET jag hatar det JAG HATAR DET!!!

12 maj 2010, dagen efter

ser jag brun ut på vänsterbenet precis ovanför bandaget är det för att dom hade något bakteridödande som var brunt.

pain in my legs.

mina ben värker inte lite idag aså. hm. simning plus två träningar är kanske inte det bästa. men det var iaf vad haf gjorde.

är i skolan nu och ska dra till maten med zettan och tilda :D


ciao.


chokladtomte.

sitter hemma hos pappa nu. tittar på sjunde himlen och laddar inför match. vid ett är det middag uppe hos farmor. ska träffa hela släkten tror jag. ska snart plugga ännu mer mattee. äter även chokladtomte.

vi hörs.


fina vovvisen min

sitter med en trött, blött liten hund i mitt knä just nu. hon är inbäddad i mitt duntäcke. ny duschad är hon och sött som få. funny bunny heter jag å jag e så go och gla vill du ha en liten grej stoppa fem kronor i mig. haha.
kollar också på seventh heaven just nu. det är bra..
köss

lars kagg rugby bäst på plan, vi ska sätta era barn

hellu, sitter hos mami nu och jag är ganska trött.
igår var det rugby och det var as kalas. min röst är faktiskt helt okej även att jag skrek och hejade från klockan tre till klockan nio :D haha malin blev hes as snabbt, :) vi fick iaf sittplatser. såg helt okej, asbra faktiskt. kaggs tjejer förlorade tyvärr med 5-3, men det var jättebra jobbat ändå. kaggs pojkar vann överlägset med 10-8. Siffrorna är kanske jämna men kaggs killar var ta mej fan överlägsna.
i alla fall.. lizette gjorde bästa bytet ever, två sekunder sen utvisning. :D
när rugbyn var slut så gjorde jag sällskap med lovisa och emelie hem till mormor. dom hade cykel så jag fick jogga/springa hela vägen och jag märkte att min kondition har blivit mycket bättre. awesume. :D
vid halv tolv somnade jag och vaknade vid elva idag. var länge sen jag sov så länge men det var skönt.
jupp, imon blir det iaf gymnasiemässan lite snabbt sen skaffa vinterskor. har redan valt ut ett par och ni får se dom i morgon.. aja.
ska dra och äta varma mackor nu. mumsigt :)
köss

tårarna rinner

jag fattar inte att han är borta när jag sitter och lyssnar på hans nysläppta låt Breaking News. älskar den redan. åhh jag älskar dej bby <3

längtar som en idiot.

åh , jag kom på nu när jag läste Sarah montizamis blogg att jag längtar som satan tills att jag slutar gymnasiet och flyttar till USA. jag vill att jag tar studenten nu så att jag kan dra. lämna sverige och allt skit som hänr här bakom mej och gå vidare.


köss

ullared.

hah jag har inte vart på toa så här länge. nej nje. jag har skrivit en svenska uppsats bara för att jag är grym. hehe. nu ska jag sova för börjar jobba vid halv elva imon. sen blir det match på kvällen . .. KÖTTA för fan :D

haha var ju iaf i Ullared på Gekås idag. det var asnice och jag spenderade 4100 kr på grejer. hehe. jag köpte faktiskt en plattång som är as grym . kanske orkar fixa mitt hår om dagarna nu. haha. och en vinterjacka fick jag cokså med mig. underbart för fan. hhah


två små söta apor köpte jag också, en till mej och en till mitt brorsbarn som kommer nästan när jag fyller 17-. . haha. sen hittade jag även billiga iphone skal så tog med mej fyra stycken hem. kan kasnke visa bilder på lite av att imon.. :D


köss

ullared.

uhh måste gå på toaaa hahaha brb :D

RSS 2.0