suspicious mind - brolle

köning igår. trött som ett as idag. kom hem vid tjugo i två. sov hos mormor.
första lektionen var inställd för beata var i stockholm :D chill. började vid tio. gjorde ett dataprov. klar på en timme. lotsen skulle vara inställd så jag ringde min bror som var så snäll att han hämtade mej i kalmar var hemma halv ett och nu har jag suttit här och chillat typ hela dagen.

ikväll blir det match mot fibken och dom e så jävulskt fega . ryktet säger att dom kommer ha ganska många a-lagsspelare med. FEGISAR. aja.

jag tror förresten att jag har feber. inte kul :(

PEACE..

p.s. jag saknar min kajsa .. :(<3


i dont get it

hellu. var uppe tidigt idag och jag är redan färdig. väntar nu på att dra till bussen. mycket packning idag. usch. hhee


KÖNING ikväll. :) imon sovmorgon. ;)



PEACE OUT..!


ångest

köning imon. och jag kan inte bestämma mej om jag bara ska ha med mej filtar eller om jag tar med mej min fucking sovsäck också?? tror faktiskt att jag blir varm i alla femtio lager kläder jag ska dra på mej.

knkknknk ska sova nu. sooo fuck off and go too sleep.



PEACE!

you know I'll always care for you.

min dag idag. hm. helt okej förutom att jag glömde mitt mästerverk hemma :/ aja. redovisningen gick bra ändån. :D duktigt. jaoo. lunchen ängnades åt att äta och umgås med tvillingarna :D:D haha. Choklad is our life. iaf. efter att jag slutat skulle jag vänta på mammi och lizette och tilda skulle träna vid fem så jag väntade på dom och udner tiden jag gjorde det så gjorde jag färdigt min art about self. xD. zettan tilda och jag drog till donken ;) oups och vi körde gul bil hela vägen ohhhhyeeaah.
nu e jag hemma och taggar satan inför imon KÖNING :D
lollo och emelie blir väl mitt sällskap :D
kössss

fuck you klt.

jag är as fucking sur. idag tog jag fyra bussen från stan, kom till färjestaden runt 20 i fem. den kom inte förrens 20 över fem. den skulle komma 20 i. och jag var 40 jävla minuter sen till matchen jag skulle kolla på. så jevla sur. vill nästan döda någon. ÅHHHH! har nu bakat en liten kladdis till imon. :D  gutttaaans..
aja vi hörs senare.
köss

test

om detta funkar nu så håller jag på att träna för fullt just nu... haha lyckat jilliiiiii!
och jag heter inte bill!
kösssss

paket.

oupsi. borde packa nu. träningen börjar om 34 minuter och jag måste packa för ska ju till mormor sen. laddade btw ner Safari idag :D i fucking love it. :D
kössssssssss

fuck you vilmert!

GRRRRR! jag är supersur just nu. jävla f**t vilmert. han är blind och kan inte ens röra sig. hatar han för helvete. det är fan inte sant. han är blind och dum i huvudet. han ska fan aldrig mer sätta sin fot i gårdbyhallen när jag spelar innebandy där ÅHHH GÅ OCH DÖ!

juppp jag är sur. vi förlorade. nu tänker jag baka.


                                                                                                       

helloooo

lagar mat just nu. mste kolla den. snart macth.

love

dont start a war with me, you gonna lose.

jupp. matchen var as nice. lite kort fick jag, spelade fotboll med småknatarna och vann supporterkriget.HAA jag är bäst.

resultatet i matchen car lika 4-4. men jag vann ändå kriget. haha jag satt breve fyra bortalagssupportrar och dom började klaga lite på domarna och heja på sitt lag. vet ni vad jag gjorde då? hahaha jag ägde ut dom. jag hejade, skällde lite på domarn och hoppad högt upp i taket när kanonerna gjorde mål. ASUME:D hehe. ja gick inte i dit ed 100 % och regerade dom va fan. ups ge dej inte in i något du inte kommer vinna . hahah iaf jag överdrev ju så satan så ingenting var ju på allvar. men vad spelar det för roll.
aja. bilder kan ni få se imon. städningen gick inte jätte bra när jag kom hem. fastnade i chipsskålen framför IDOL. och jag haade fan begått mord om Geir hade åkt ut.

nu ska jag sova :D
                                                                                                 


tar en kort paus nu..

läs rubriken. hehe, aa tar iaf en kort paus nu och drar upp till min älskade gårdbyhall :D ska kolla herrlaget och vet ni vet ni. jag tar kameran med meeej :D I FUCKING LOVE IT :D

det går faktiskt framåt med rummet.


                                                                      

smakprov


nu saaaaaatan

heheh, nu drar jag med mej datan, sätter på en asgrym spotify lista och städar mitt rum.
kollade precis på google vad folk kallar ostädat rum. haha jag skulle ju hamna som nummer 1 på listan över stökigast rum och då snackar jag universum. hahahahhahahahahaha. ni får se före och efter bilder sen när jag är färdig. jag vill bli det idag så att jag ÄNTLIGEN kan få in mitt nya skrivbord. har stått på hallen i snart två månader. :D

vi ses sen om jag överlever dammråttorna.

tjuuu breee

sitter i datasalen nu och hänger. 8 minuter sen börjar lektionen. datakunskap.. sen matteprov och lots .

hehe idag ska jag äntligen ta tag i mitt jevla rum. haha. det behövs.

kolla herrarna ikväll och tagga till vår match imon.. VINST för FAAN!


köss

04 någonting

jag har vart vaken sen 04 någonting sånt där så är supermega fucking asume PIGG :D jag fick sluta vid tre igår för att jag vara färdig med engelskan. BRA JOBBAT JILL :D aja ska äta frulle nu och sen får jag skjuts till min kusin, jag ska väcka honom och sen åka med faster till skolan..

dagens suris är att jag måste plugga ihjäl mej efter skolan idag! FUCK. so prov imon och jag har pluggat så här mycket .
ingenting!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



ses

cheez doodles

<3333 sitter och fetar i mej lite ostbågar nu. öppnade dom igår så idag är dom perfekta. hha men snart är det träning. måste packa innan och sen blir det att kolla hönsen :d


love


<3

ASGLAD VA FAN!
den 22/11 köper jag den nya michael jackson cd:en . jag är redan kär utan att ha hört den.<333

mmmm. tränade ju nyss, det var ganska nice och jag sa att jag inte ville stå nästa helg. men iaf, ska gå till duschen nu..

sen sängen , GODNATT!


like a comet

nu ska jag sova en timme sen blire träning.

p.s. jag måste rusta upp min blogg.

plus att jag längtar till helgen.!

jag är trött som fan

åh jag vill ligga i min säng. borde nog gå och lägga mej nu. haha. iaf ska ta en macka sen drar jag till min underbara älskade säng!



schools suck

hm. jag försov mej ganska grovt imorse. saken blir ju inte bättre av att min störda lillasyster inte fattade att jag fortfarande var hemma... min väska stog nere i köker plus att hjälmen var hemma.. OCH DEN LÅG PÅ BORDET!, idiot.
iaf, tog åtta bussen, missade idrotten, tydligen hade dom haft fysprov. men alla vet ju att min fysik är bäst va faaan! xD iaf, sen vare MDK typ, hände inget spec. lite skriva data och så. lunch, KINDER MAXI.
nu har vi text, skulle intervjua folk. jag och tilda var as snabba. och iaf min hjärna tillåter inte hårdare arbete idag pga en fucking huvudvärk.
oh juste duktiga jag är nästan färdig med engelskan så JAA jag kan träna ikv :)

har bara estet kvar tror jag, inte roligt. haha hon e lite knasig den läraren aså. hon typ bryter när hon skriver. lix what ?!

köss

blablablabla

blablablablablablablabla.

adjö

bloglovin.

åhh snälla ni som läser min blogg kan väl följa mej på bloglovin.
please. jag orkar inte lagga upp länk eller så men ni klarar nog det själva :D

done for today

färdig nu. mitt hår blev inte som jag ville. men fan jag orkar inte bry mej ett jävla skit. jaja
står i valet och kvalet nu om jag ska köra på mössa eller hatt eller ingenting, tror ingenting försvinner. :)haha


aja ska dra när som nu,,

adici

playing with my life

trött som en idiot. får väl fixa mej snart. vid fem ska ja åka till stan, middag med fotbollslaget och sen trevligheter hos linnea. iaf har vart och spelat match nu ju som jag sa igår.

VANN MED 6-1, gjorde inget mål men kämpade som en idiot. det är faktiskt det som räknas.. :D

hah naee. ska spela ett parti kungen nu , sen aaa fixa mej.


a weekend full of fun

ciao amici.
har vart uppe i sporthallen nyss det var skoj. herrlaget hade sin första hemmamatch. UNDERBART. trots var det en förlust men det hände en massa grejer. satt ju i seket och det var mellan 8-10 utvisningar under andra och tredje perioderna. haha. iaf denna helgen är packad, imon match plus avslutning med fotbollen. sen ssöndag jobbb!.


nu ska jag se vidare på tv och snart sleeptime.

amici addio

dagens frulle

as dålig bild men orkade inte hämta mobilsladden eller kameran heller för den delen. dålig fantasi idag så blev bara flingor och fil. får komlettera det i skolan sen. usch. har bråttom nu!

superdupermegatrött.

hm men jag får inte gå och lägga mej. nej för nu ska jag trycka ner näsan i matteboken i några timmar. :)

vi kan väl höras lite under tiden :)

köss

Skolllli. +dagens frulle!

Tjjjjuuu. Sitter i skolan nu och kollar film på samhällskunskapen. Btw kom jag på världens ide idag. Alla har typ dagens outfit men inte jag. Jag ska börja med dagens frulle. Ska försöka få upp det på morgonen eller efter skolan. Idag fick jag ingen bild för kom ju på det när jag käkade färdigt. Idag blev det iaf te, ett glas mjölk plus två leverpastejs mackor:)) haha. Köss

stolt.

jag är as stolt över mej själv.
skulle ta oss runt ängörundan idag på idrotten och jag och matilda lund klarade av den på 13.58 typ;) joggade hela tiden. fan as stolt..

men min morgon började fan inte bra. vaknade tio över sju av att tove ropade på daniel. PANIK. bussen går ju fem över. hehe. pappi fick iaf köra mej till färjestaden och jag hann fan med bussen,ASBRA!!!



aja. nu blir det att plugga lite och sen träning och sen plugga ännu mer :(

köss

RSS 2.0