coffe with sugar, please

ska lära mig dricka kaffe PUNKT fråga mej inte varför PUNKT det är svårt kommatecken det luktar ju så jevla äckligt UTROPSTECKEN

dom vill inte att jag pluggar

.

plugg

när mitt äckliga pluggande är klart så ska jag , jo jag lovar, att berätta om några underbara dagar med mp10 i stockholm och även en ganska så kanon radiosändning med bra ljudmänniskor.
langar bild på en saknad bebis. hon finns inte längre. nope, hon har blivit tjock så den söta lilla krabaten e nu en tjockis. men gillar dej ändå ♥

Mot...

MIX MEGAPOL !


vi har det bra, vi här bak i bussen

vi sitter här. ett gäng 17-18 åringar och 6 lärare. en buss. 50 personer. och drygt 9,6 mil kvar. vi ska till stockholm. på studieresa.

Becka vill att jag ska blogga om henne. hon äter godis just nu.

vi har ett litet manfall på resan. fattas två killar från b. dom var med i en bilolycka typ fem minuter innan bussen skulle hämta upp dom. krya på er.

Lovisa har en kärlek för stora kakor som ni ser. men jag tycker om henne ändå :D

ska vila ögonen en stund till. hörs


tänkte bara säga hejdå

såååå hejdå. nu drar jag till stockholm med klassen .

ciao

farfar <3

min farfar är sjuk. ganska allvarligt sjuk. jag vill inte att han ska vara sjuk. jag vill att han ska vara min tokiga farfar igen. precis som han var när jag var mindre. precis som förr.

jag har en vän..

.. och hon är ganska helt underbart bra. mår alltid bra när jag har pratat med henne och hon vet exakt vad hon ska säga. varje gång. det är sinnessjukt. men hon är ändå bra. helt underbart bra. jag kommer inte säga något namn men hon är bra att ha när man inte riktigt vet vad man ska göra.

everyone love afv

kan inte säga annat än att jag helt enkelt, utan någta krusiduller, älskar afv. american funniest homevideos. gråter dagligen till det. ohnej. inte av sorg. av skratt.

call my name

almisen var här idag. hon är mycket bra den tjejen. dock så däckade jag när hon åkt hem. ganska ansträngande att vara barnvakt. 

träningen var kul.

nu ska jag kolla lite vänner avsnitt och imon blire att åka till körskolan för att plugga.

♥m♥i♥c♥h♥a♥e♥l♥

♥fina du♥
♥två timmar och tjugonio minuters underbar hyllning till dej♥
♥grät efter två sekunder, jag saknar dej♥
ett litet p.s. JAG VILL DÖDA TOM SNEDDON

etthundrasjutton

117 dagar kvar tills man blir 18 nu då va. har räknat sen det var 365.

jag tog min första körlektion idag. var så äckligt nervös innan. Men det gick bra förutom att jag kanske lite grann råkade köra för fort en gång . Men det va bara fem km för mycket. Pluggade vägmärken i väntan på bussen och jag är grym på dom ! Japp.

Ska tvinga upp syrran när jag kommer hem. Då ska hon och FUNNY nämligen fotas :)

På torsdag ska jag leka med bästa ungen :) <3


RSS 2.0