lite små deppigt

alltså, sitter och blir lite nostalgisk och deppig här med mitt kaffe. när man vet att nästa år är jag inte hemma så vet man att alla "högtider" och årliga fester är sista gången man är på. kom på mig själv att tänka imorse att ja, men nästa valborg då kan vi göra det. nästa Valborg för mig blir 2015 . (om jag kommer hem igen).

de viktigaste händelserna jag kommer missa under mitt år over there:
Olles ett årsdag
Almas tre årsdag
Min 20 årsdag
Toves 18 årsdag
Emelie, nathas, mattes och kickens 20 årsdag
SSG galan
RM galan
Innebandy serieavslutningen
Hela fotbollssäsongen 2014
10 årsdagen sen Lasse försvann från oss
Midsommar
Valborg
Julafton
Nyår (som jag dock redan har bestämt mig för att fira på Times square)

Antagligen 100 saker till som jag inte kommer på just nu. men lite smådeppig blir man faktiskt ..


last day before it all starts

det är imorgon allt börjar. från och med första maj kommer tiden till studenten gå fort så f a n tror jag. första helgen är det bruce. 10 dagar i mitten av maj är jag i turkiet, kommer hem och sju dagar senare är det balen. en pubrunda ska tryckas in där också. efter balen är det upplopp och en studentvecka som kommer vara helt jävla awsome! :D

och Bruce. Läste om han på Aftonbladet , recensioner från Oslo. Dom kallar honom helt sjuk!!! Asåååååå jag e sååååå grymt jävla taggad så de e fan inte sant !!!!



you were my voice when i could'nt speak

jodå, rösten är typ borta och jag är spänd inför morgondagens jobb. svårt att kommunicera med kunderna när man inte kan prata. dumt att spela match kanske. blev 2-2. enough said.

och jag vågade faktiskt. och idag blev det bra. och jag måste sova nu. en lång dag imon. måste hinna med massa både innan och efter jobbet innan folket börjar ramla in.
snart är det vår tur. 45 dagar kvar

KAFFE<3

enough said


min far och jag

jag undrar om det är jag som har växt upp eller om det är så att vi har ändrats båda två och nu ser saker från samma synvinkel. vad det är spelar egentligen ingen roll. men något är det som har förändrats. 
 
i början av tonåren kunde jag ha dagar då jag avskydde honom. jag satt på rummet hela dagarna och tjurade. jag tyckte jag blev orättvist behandlad, att mina syskon fick allt så mycket bättre än jag. idag vet jag att så inte var fallet. det var bara tjurigheten inom mig som tyckte så. jag var nog en av dem svåraste ungarna att bo med ett tag. ställde massa krav. skulle ha allt jag pekade på. och det var alltid jag som skulle komma i första hand. en liten snorunge. 
 
nu har jag växt upp. och min pappa har för mig blivit en av dem bästa personerna i mitt liv. han ställer alltid upp på mig. det har han alltid gjort men jag har aldrig sett det innan. idag kan jag sitta och prata med pappa som en kompis, en polare, min homie. vi kan sitta helt avslappnat och bara prata massa skit. och han ställer ALLTID upp. det är helt sinnesjukt egentligen. han hjälper mig jämt om jag behöver det. när min mobil fick för sig att dö , ja då fanns han där och hjälpte mig att köpa en ny. när min bil nu är i behov av reperation så fixar han det åt mig. och senast idag gjord han mig evigt tacksam. han ska bygga en grill till mig. min pappa alltså. han ska bygga en grill till mig så att vi kan grilla på tisdag. bästa pappa.
 
tänkte på dagen då jag far över atlanten. fy tusan vad jag kommer att sakna min pappa. usch vad jag kommer sakna honom. ett helt år utan min pappa. vem ska då hjälpa mig om jag behöver hjälp?
 
min pappa är bäst. jag älskar dig pappa ♥

hur svårt är det

alltså. ta din telefon. skriv några tecken. tryck på skicka. jätteenkelt. hur enkelt som helst faktiskt.

Fint åså dåva

feber hela dagen , inte okej. trött nu. Har städat mitt rum idag och hängt upp lite saker på väggarna och mamma ska sy nya gardiner åt mig. Så blir nog bra..


weho.

imon blir det städning och fixning. allt imon. då jag jobbar både måndag och tisdag. sen e de dags.. tagga

sömn är bästa medicinen... och du kanske

feber och ont i halsen. jotack, trevlig lördagskväll. mådde bra imorse, drog till jobbet, vid tolv försvann all energi och jag blev kallsvettig. men jag stod ut i sex timmar till och fick mina sju timmar. imon är vi på att igen. gött.

min lille frans klarade sig inte så bra idag :( stackarn. aja. pappa fixar. så medan jag är i turkland åker frans på rehab.

så att ja, jag har redan lagt mig och som sällskap har jag bästaste magnus! (inte bara första gången idag)

godnatt


need for speed

min lille djävul är på äventyr med pappa idag. känns konstigt utan honom. lille frans. hoppas han klara sig bra och kommer hem utan fel. iallafall. dags för sju timmars jobb nu och sen.....


good luck chuck

dagen kunde inte börjat bätte för mig.
det första jag gjorde var att kliva på min hårborste som på något mystiskt sätt lagt sig precis där jag satta min fot. efter det spillde jag ut min kopp kaffe. då ville jag gråta. mitt kaffe. tur jag hade gjort mycket. det här har hänt innan klockan tio. så idag vill jag önska mig själv lycka till på jobbet. undrar hur många läskburkar jag kommer att tappa idag.. haha. 



18 dagar kvar tills vi sitter på flyget till 35 grader!

just breath

ja, den som kunde andas . jävla vår . hatar den . ligger som ett vrak med rinnande ögon och en andning som låter som en flodhäst i uppförsbacke . får se om jag vaknar imon . kanske har kvävts under natten .

vraket har också två fötter som inte vill hänga med riktigt . inga ben heller för den delen . är på riktigt ett steg till badrummet men kan inte få mig upp ur sängen för att gå dit . såååå långt .

sen har telefonen fått för sig att den inte ska leverera mina sms . men tack döööööh säger jag då .


så om jag inte vaknar imon på grund av andnöd så säger jag adjö här och nu . love you all


Dont get it

Förstår inte varför det inte är någon som svarar på mina fina snapchats..


cooooooffe

förstår inte varför leffe alltid ska visa film på lektionen.. tröttkeps är jag. och jag vill göra klart min film. och självklart vill jag hem och vila innan träningen då jag är helt slut. kaffet (tre koppar) håller mig vaken men kroppen hänger inte riktigt med. hehe..

Söt tjej från min film döööööh!


1003

hade den magiska gränsen på 1000 inlägg förut. vet nu vilket. det som heter two done. och jag som ville att det skulle bli speciellt.

Tjääääna

senast jag kollade på klockan var 03.20 någon gång. Har väl sovit en stund sen dess. Borde sova lite till.. Mamma ska till jobbet nu iallafall :)


klarvaken

jag är klarvaken. Har försökt sova en stund. Men jag är hungrig och inte trött . Ingen bra komboooo. funderar på att gå upp och äta. Kanske starta en film. Somnar alltid då.. åhhhhh i-landsproblem...

Alltså tyyyyyyyyyyyyyyp 100 miljoner fjärilar i min mage. Helt sjukt. Aså skojar inte.. Svimmar snart. Fy tusiken. (Jag fick rätt pling idag)


two done

har fått två historia uppgifter färdiga sen senast.. snabbt går det men det är bara på grund av kaffet (och att jag egentligen nästan var färdig med dom båda bara att jag hade avslutning på dom kvar.)

hyper och megapigg

sliten? jodå.
trött? inte ett dugg. 
svårt att koncentrera mig? absolut.
borde jag druckit tre koppar kaffe efter klockan tio? verkligen inte.
 
haha känner att det här kommer bli ett sånt där inlägg som kommer platsa i kategorin nattbloggning eller kanske barnsligt.. jodöööööh. har läst ut engelska boken som jag har prov på imon. vad den egentligen handlade om är oklart så mitt huvud var på något annat ställe. men jag har iallafall läst den. om mina fingrar flyger över tangentbordet? jotack. för jag drack tre koppar kaffe för att orka läsa ur boken. eller rättare sagt. en kaffe latte från jobbet. god var den, och sen kokade jag kaffe hemma. jag kokade kaffe till mig själv. så fel som det bara kan bli.. men det börjar bli gott med kaffe nu.. sååå att jaa. jag dricker kaffe nu. och nu är jag inte lika deppig längre över fotbollen igår då även äckel real förlorade ikväll.. sååå ja.. aså den här dagen. sååååå bra dag... förutom historian, blev sur. hon sa att vi skulle jobba med vårt arbete så hade inga saker med mig men då skulle vi plötsligt jobba med boken.. fu. 
 
och hittar ni några snygga och enormt ogenomskådbara spegelsolglasögon så får ni hojta till. letat ända sen jag tappade bort mina i oskarshamn .. såååå ledsen. och jag hittar inga som är lika bra som dom. men måste hitta innan jag åker till turkland med naths!! 
 
hängt på jobbet idag också.. alltid kul med mina arbetskamrater och idag var det ganska mycket att göraaaaa. eller aa på kvällen iaf.. såååå kul.. och vid halv nio trodde jag att E lurade mig men det var inget lurande där inte..  men värmen på grillen höjdes något enormt just dåååå hahahahahaha. okej. sååååå att ja, imon ska jag inte jobba.. skola imon... palla. men engelskan är iallafall slut (förutom alla uppgifter som ska in.. hehe)
 
och nu dååå. är så pigg så att jag ska nog skriva lite historia uppsatser.. jodå.. sååååååå pigg ärjag.... 
 
asåååå förlåt.. och godnatt. 
 
jag är hungrig btw.

ten

gick upp i väldigt god tid idag. börjar jobba vid tolv och var uppe innan åtta. har vart ute på en pw idag, gick i 57 minuter och hela tiden lyssnade jag på min låt . hehe. lyssnar nu också förresten.. ska nu hoppa in i duschen! Sååå vi hörs dööh!


for the first.. just kidding, third time

hörlurar i. första gången är på på spotify. laddaren är ikopplad. nerbäddad under täcket. redo för att drömma mig tillbaks. ses imorgon.


text me and i'll text you back

så funkar det .. eller hur. sitter och väntar på det där lilla plinget från telefonen men fan kommer det inte ett enda pling.. nu kom det ett men det var fel pling.

bryter ihop

det är fan inte okej. jag blir så arg och ledsen, dom kan ju förfan inte ligga under med 4-0 mot bayern. mår dåligt. piss. fan. äckligt. jävlar.

halloo mitt namn är bruce. HALLÅ BRUS!

the river | streets of philadelphia | born to run | born in the U.S.A | we take care of our own
 
11 DAGAR KVAR.
favoriterna just nu
 
 
 

fy fan vad vi är bra

 

helt sinnes att det endast är 52 dagar kvar till studenten.
52 dagar kvar till vuxenlivet börjar på riktigt.
52 dagar kvar tills man skiljs från personerna som man har delat tre år med.
52 dagar tills livet börjar på riktigt. 

första gången

okej, nu har det gått till en sjuk nivå. när jag gick och la mig lyssnade jag väl på låten 10 gånger innan jag somnade. det första jag gjorde när jag vaknade var att starta låten. och nu körs den på repeat. antagligen kommer den att göra det ända tills jag drar till jobbet. och då blir det sju timmar utan min låt.. usch. tur att man får vara med sina underbara arbetskamrater. 
såhär ser man ut när man snapchattar från jobbet. haha. 

blue jacket man

det har varit en helt totally awsome helg. kunde inte blivit mycket bättre. och det var lördag kvällen som gjorde hela helgen. såååååååå nedrans bra kväll. björn rosenström men två bra vänner och kvällen kunde inte ha blivit bättre. björn, bra vänner och ett helt kanon slut på en bra kväll. okej, ni har nog fattat att det var en bra kväll. en bild kommer här.
blev visst två. men ja sååååååhär kul hade vi! 
 
iallefall. inte lika blek som på bilden eftersom att igår kunde man sitta ute och få lite färg. inte helt fel. och om 22 dagar får man lite riktig sol på sig. sååå bra. 
 
en liten parantes. magnus uggla med 1:a gången spelas på repeat hos mig just nu. varför undrar ni, därför med ett lite mystiskt leende säger jag.
 
en liten länk till låten kommer här!
 
p.s. klicka på bilderna om ni vill höra två grymma låtar av björn. 

my hometown

chillar lide i fotolabbet. blir lite nostalgisk när jag tänker på att tiden med chillande i fotolabbet snart är över. jättesnart är det över. såja. nu till lite roligare saker.
hahahaha. kan inte annat än dööö lide till denna bilden!! mitt i ett oth maraton och slutet av augusti var det.
bruna och fina. små också. kommer inte ens ihåg vilket år det va.
 
IALLAFALL!! OLLAN!! IDAG ÄR DET 16 DAGAR KVAR TILL FRIENDS ARENA!!!
 
 
 
 
 

saker man vill ska ske imorgon men ändå inte


fotboll och sååå lite mer fotboll

i helgen var det träningsläger. fortfarande trött. nu e de snart dags för lite jobb. mer om träningslägret ikväll.. ciiaao

my big love

hej
tänkte här och nu presentera mina finaste älsklingar. 
 
dom första som köptes var faktiskt dom här. vinterskor som funkar i alla lägen. slitna börjar dom bli och förhoppningsvis slipper jag ha dom en vinter till. men ni har varit bra.
åh vad vi har haft kul ihop. slitna som få är dom men sååååå sköna. första "sommar"conversen jag köpte och dom kommer hänga med ett tag till. slitenheten gör er perfekta.
dom som användes flitigt sommaren 2012, vad ni fick vara med om. nu börjar ni bli lite smutsiga men ni är väldigt fina ändå.
och dom här användes ännu mer än dom vita. några björket och ett antal fester har ni fått utså och det syns. men svarta, ni passar jämt.
ser ni vad slitna alla e? jag förstår inte hur man kan slita ut så många par. men ett flitigt användande gör detta.
er hittade jag på en rea där det stog att ni var fel. har än idag inte hittat felet men ni är sååå bra ändå
åh nu då till ett av dom nyaste i samlingen. drömmen blev sann när mamma gav dom här till mig i födelsedagspresent. vi har bara hunnit bekanta oss än så länge men jag är säker på att vi kommer ha mycket skoj och många minnen efter denna sommaren.
och nu till de allra nyaste. igår kom dom. två par skor som åkt ända från england för att senare hamna hos mig. invigde er idag och ja, ni är som alla mina andra. helt underbara. älskar färgen och ni var helt klart värda dom 350 kronorna jag gav för er
den 2:a juni kommer jag att inviga er. mamma har inte riktigt gått med på det än. men synd för henne, för ni och jag ska dansa hela natten lång på strand. ni kommer få stå och vänta ett tag till men ni är perfekta. ni är också mina första låga som jag införskaffade och ni är väldigt sköna (har ju testat er) 
här har vi hela familjen. det ser nästan ut som om det är fest hemma hos mig. och mamma försöker förvara er i garderoben. men det kan hon ju glömma. man förvarar inte sina älsklingar i en garderob och ni är ju så fina att ni ska visas upp ♥

inte smällt att

kan inte fatta det riktigt att vi bokade resa igår. vill att tiden springer iväg nu. men den får gärna göra en liten paus den 4:e maj. och sen springa vidare till 15:e maj. sen kan den ta en lång paus mellan 15:e och 25:e maj, innan den löper mot den 14:e juni. den får gärna stanna till på 2:a juni också men inte fullt så viktigt. haha.. ska göra mig redo för en fullspäckad dag nu. jobb, träning och champions leauge.

36 fucking dagar

idag bokade vi. sååååå om 36 dagar drar jag och naths till solen i nio dagar. så jävlaaaaa gutt! turkiet i nio dagar. fyyyyyy tusan. känns gött. mycket gött. fick ett sms 21.07 och cirka 21.40 var resan bokad... för fint alltså

6.30

imorse ringde klockan 6.30. 7.00 befann jag mig på gymmet och körde styrka en timme. hem och rocka lite ring och det går framåt. fastar lite idag då det är gala ikväll och vill man va fin får man lida pin.

nu ska jag ut och städa bilen och sen börja med förberedelserna för kvällen. ciao

RSS 2.0