five is my new love

lyckan är min nya telefon !


Grattis till mig själv

Men för fan. Barcelona ligger under med 3-1 (dom gjorde precis mål) mot real Madrid, fml. Tack för den födelsedags presenten...... Fick också reda på att jag och pepe (världens äckligaste fotbollsspelare) delar födelsedag!!! Åh!!!! Hatar kvällen. 
 
Annars då, jo dagen har varit helt okej. Fått mina önskeskor. Fått pengar till gymskor. Lite gott att äta och dricka.. Och imorgon måste jag tyvår köpa en present till mig själv.. Säger tyvärr för är så sjukt deppad över att jag måste köpa denna saken.. Mer om det i ett annat inlägg. Nu blir det iaf, lite turk yoggi, grädde, banan och mörkchoklad. GODNATT!!!!!

happy birthday to me

idag fyller den här snyggingen 19 år. vem snyggingen är? hehe

usa

sitter på ett au pair möte och väntar på kicken. Har precis fyllt i en lapp om varför jag skulle vara bra som au pair.. Jag hatar att skriva om mig själv.. jodå, gillar inte att skryta med mej själv trots att många får det intrycket av mig :) hoho.

och ikväll blir det arvingarna !!! Sååååå bra!!


it is not important to win. haha just kidding

igår var en jätte-super-mega-duper bra dag. den 16:de alltså. den började tidigt med match mot kalmar ibk. var nervöst där ett tag men vi rede ut det och vann. spelade back igen och det går framåt för varje match som går. efter matchen var det dags för lite bowling med lizette och matilda. började inte så bra för mig men även där gick det bättre ju längre vi spelade. 8 strikes gjorde jag sammanlagt och endel sparear. plockade hem vinsten med nästan 400 poäng totalt. lite bilder på skärmen på mina fina poäng. 

vi hade kul där i bowling hallen. jag trillade av en stol och störde lizettes spel. tanten vid banan bredvid fick oss att skratta så mycket att omgången efter det var inte så lyckad.. kanonkul var det att hänga med my twins och att vinna gjorde ju inte dagen sämre. 
 
vi drog hem till vår sida och gjorde en snabbvisit hemma hos min bror för att gosa med det lilla nyförvärvet. så söööt och gosig är lille olle ♥
lite häng hos tha twins och sen körde jag och tilda tillbaka till västra sidan. jag drog hem och vi firade lillebror som fyllde tonåring. gosade lite mer bebis och lite med alma med. hon är för söt. dagen var bra. tack!

bilden är från nyår något år :)

<3

har mina två favorit ungar här ikväll. den ena fyller snart två och har precis blivit storasyster. så söta


you are my sunshine.

olle. världens sötaste lilla olle. olle tore thuresson. söt som socker. en liten prins. finaste lilla olle. trots att jag inte träffat dej än så är du en av mina favoritmänniskor på denna jord.

prinsen

JAG ÄR SÅ HELT UNDERBART GLAD! INGET ALLA HJÄRTANS DAG SKIT HÄR INTE! NEJ! FÖR IDAG FÖDDES MIN LILLA (STORA) PRINS.

en litet fotbollsproffs på 4,7 (!) kilo och hela 54 centimeter lång. såå imorgon innan jobbet ska jag ta mej en tur till närmst klädaffär och shoppa loss på bebisavdelningen. han är så söt den lilla prinsen. åh bästa bror och carro, jag är så stolt över er båda! två helt underbara barn har ni tagit fram till världen <3

<3

alla hjärtans dag idag. så mycket tänker jag uppmärksamma det.

Så idag då, väntar fortfarande på bebis. första dagen på länge jag orkat ta mej till engelskan. fika med liz senare. nu måste jag lyssna . Ciao


dont crack it

knäckte det perfekta ägget igår. Helt sjukt så fint det blev. Gott var det också. Har kommit på att jag äter mycket ägg. Äter ägg hela tiden. Ägg är gott.


grandpa

nu har vi precis varit hos farfar. jag och pappa. han är lite virrig just nu. alzheimers är inte roligt.


16 days to my day

jepp. snart är man inte 18 längre. nu kan tiden stanna. tack

9-4

fin fina siffror i ett derby som inte kändes som ett derby. 
jag var taggad till tusen men mörbylånga kändes inte så taggade. de backade hem och lät oss göra vad vi ville.
deras fyra mål vad bara skit egentligen. vi borde dock ha gjort fler. vi hade 96 skott tror jag att det var. men då var väl antagligen bara 18 som gick på mål. joda, vi skjuter men många går över eller vid sidan eller på någon annan. igår iallafall. min andra match för säsongen. back skulle jag spela. i tredje femman. vi fick inte börja spela. vi kom in och vi gjorde det bra. så resten av matchen spelade vi på tre femmor. efter första perioden stog det 3-0. barran sa 5-0 idag. fel. i andra då, första bytet vi gjorde så hittade jag fram till liz som placerade in den. jag blev nog gladare än liz för jag hade gjort min första poäng och dessutom var det en assist! hade lite problem med dom assisten förra säsongen. nästa byte vi var inne gör vi mål igen. bra utdelning. två av två liksom. 

efter matchen så ser tränarna ut matchens kossa. matchens lirare med ett finare ord men man får en kossa som pris. iallafall. jag satt där ganska ointresserad. jag skulle ju ändå inte få det. och så hör jag mitt namn. aså, okej, det är ett litet skoj pris egentligen men när man har kämpat så mycket som jag, när man ibland inte kan fullfölja en uppvärmning för att man inte kan andas, då betyder det där priset så mycket mer än allt annat. lycka. betalning. allt det där som är bra. och som back dessutom. 

det var alltså en bra fredag med andra ord. tre nya poäng till bästa laget. en poäng till mig och en kossa.

lyckorus

de senaste dagarna:
 
  • har spenderat åtskilliga timmar framför en dator i ett litet rum i ett litet hus i en liten stad och redigerat projektarbetet.
  • fått panik över samma projektarbete.
  • blivit sur för att jenny-eleverna skulle ha datorn så att jag inte hann klart den här veckan! FU!
  • tränat.
  • ätit grädde 
  • snapchattat med lollo
  • lyssnat på massa bra musik
  • planerat och fyllt i ansökningar inför nästa år
  • jobbat lite
  • väntat på bebis. (väntar fortfarande)
  • tittat på zlatan mot messi
  • ätit massa ägg (mamma säger att jag äter för mycket ägg)
  • fått lyckorus
  • bestämt besök hos farfar
  • vunnit ett derby
  • gjort min första poäng för i år i min andra match
  • kollat på biljetter till JVM i malmö
  • borstat håret :O
  • gjort denna listan

uggle häng

hänger i simpsons rummet idag. redigerar lite projektarbete.. åh vad jag vill döda mikrofon nummer två!!! fml. nu blir det massa extra jobb. men de ska jag nog fixa.

väntar på telefonsamtal om jag ska jobba eller inte. jobbar jag idag sitter jag här från 8 till 6 imon. no life.


LILLA!!!

idag har världens bästa unge varit här. än har hon inte blivit storasyster men snart kommer det antagligen en liten bebis. iallafall. alma har den sjukaste energin jag varit med om. jag däckade och två minuter senare stog hon 10 centimeter från mitt ansikte och skrek LILLA! det är det hon kallar mig. nehe. ingen sömn där inte.

är helt slut just nu. för träningen i morse var helt sjuk. känner redan av värken i benen. 
 
på promenad med världens bästa unge! 

fotbolls fys

påväg till rälla. trodde rälla träningarna va slut men icke sa nicke. hoho! idag blir de dock ingen fotboll utan fys. taggad som fan dock. när jag kommer hem sen kommer bästa ungen vara där för lekande med faster. tackar man inte nej till.


living in a dream

gjort klart en historia uppgift. sådärja. är dock sjukt osäker på vad resten av uppgifterna är för några så fick dra svansen mellan benen och fråga.. hehe nu måste jag dock sticka till mor min och fixa inför kvällen.. hoppas jag snart får ett telefonsamtal om en liten bebis. än har inget hänt då min bror var här för 10 minuter sen .. suck

to cool for school

har på något magiskt sätt hamnat efter i historian. hur man lyckas med det när man bara har sju lektioner i veckan? man får nya uppgifter varje lektion typ och missar man en så hamnar man efter hela tiden. som tur är ligger jag bara efter med alla små uppgifter. de stora är inlämnade. idag har jag äntligen tagit tag i historian. sitter och skriver på den roligaste uppgiften hittills. där jag får hitta på exakt vad jag vill.. nu ska jag fortsätta och hinna med så många som möjligt innan jag måste dra vidare på stora äventyr.


hate to say that i told you so

hänger i pappas soffa idag. mådde inget vidare igår kväll och inte morse heller för den delen. så somnade om och vaknade upp lite piggare. måste tagga the hives ikväll juu med ollie. så att tar det sjukt lugnt just nu. 

idag är den 1 februari och än har ingen bebis kommit så nu är det officiellt att det blir ett februari barn! vilken lycka.

annat roligt.. vi ska få nytt golv i gårdbyhallen. så nu är det slut på alla halkningar och isbanespringande.

RSS 2.0