090531 solsolsol

sista dagen på maj och fem dagar kvar till min kamera kommer.  gick upp vid nio idag och gick ut och la mej i solen klockan tjugo över nio gick jag ut och la mej i solen ända till tjugo över tio. mycket mysigt.. :Dså nu har jag fått lite färg. sånt gillar vi. snart ska jag åka upp till farmor och äta middag. sen efter det blir det att åka till emmaboda och spela fotboll :D


hejdå.

090530 trötter |-)

haaaaaaaaaaaaallo(:, oj kom in en liten gäsp där.
jobbat sex timmar idag, och nu är jag jätte trött :/ inte kul. och imon blir det att spela match. mot emmaboda. krossa! pch hatar emmaboda. hah en rolig sak är att kah lär få vara mittmitt imon för alla andra mittmitt (två stycken+jag är mittmitt) är borta imon. haha satsa på 70minuter imon dåå... sådant gillar vi. jobbet idag gick iaf bra. haha. moster,kusin och mosters man kom och köpte glass av mej. :D hhaa. sen var det ne gubbe som skulle ha en våffla med tre kulor och så tog han två och frågade mej vilken smak jag tyckte var godast och jag sa min favorit, som för övrigt är melon <3, och då tog han det haha.. han typ frågade om det passade ihop och jag sa: ja det är ju lite som en fruktsallad för ah ntog typ jordgubb och apelsin elr något.

aja som jag sa i rubriken så är jag jävligt trött så ska gå och lägga mej nu. ha det bra... älskar att gosa ner mej i min gosiga säng och se på en bra film. har sett samma film i en månad nu. haha .. "the perfect man". mkt bra.

godnatt,

p.s. bellis ska berätta för mej på tisdag ( för jag ska inte till skolan på måndag :D)

090530 jobb.

hallihallå (:
idag om cirka 30 minuter så drar jag iväg till jobbet och jobbar enda till åtta. kom och hälsa på. och köp såklart.. idag har jag inte hunnit med så mkt. sovit länge och sett på tv. haha aja blev ett kort inlägg nu men blir nog lite längre ikväll.

p.s. missar robinson finalen ikväll. ska se det imon och jag vill inte veta vem som vinner! lalalala


<3puss

090529

hello(:
inte länge kvar på maj nu. juni blir bästa månaden på länge. den 1 juni: ledig från skolan. 2 juni: the sims 3 släpps (som kommer att köpas så fort jag har pengar) 5 juni: KAMERAN KOMMER :D:D. 6 juni: djurparken. 11 juni:endast ett år kvar, skolavslutning såklart. 12 juni, syster slutar sexan och lizette&matilda slutar nian, inte kul :( :) 13 juni:björklunden (H)(y) jobba gärnet resten av sommaren..


idag har jag vart i skolan till ett. tog 103:an med korven till Lilla fotbolls vm och hejade på brasilien blå ..
Brasilien B - Australien 0-0
Brasilien B - Turkiet 4-0
Brasilien B - New Zeeland 2-1
gårdby hamnade på samma poäng OCH målskillnad som borgholm (australien) så det blev strafftunering som var jätte jämn. det blev 4-4 efter fem straffar var, så det blev avgörande och borgholm satte sin men gårdby missade sin :/ mycket tråkigt. korvens mamma körde hem mej och syster elr körde oss till skolan där moppen (y) och systers cykel fanns. så begav oss hem. sen vilade jag lite och så fick jag sms av jontie så drog ner till fstan och körde runt och chackade godis och satt i jonties båt och åt. kollade ävens när hans bror och hans vänner badade, såg jävligt kallt ut.  

mkt bra dag (y)

p.s. spela inte golf med mej. du kommer ej kunna stå på dina ben pga skratt. :d

090523 (2)

hallihallå(:
sitter här och är helt slut och klockan är inte ens tio. jobbat idag och dt gick bra :) imon får jag lön så nästa vecka då ni.. ska jobba imon med. på måndag ska jag jobba två timmar efter skolan och sen plugga satan till franska provet på tisdag. på tisdag blir dt även media markt och på onsdag blir det att jobba två timmar igen. haha mycket jobb nu framöver, men dt betyder pengar. ska skicka något brev till skatteverket men det ska nog gå bra. jaja har myst framför tven med godis och robinson och nu ser jag och storebror på crocodile dundee..


090523

godmorgon:)
kommer ett morgoninlägg nu. gick upp vid kvart över nio idag. intee kuul. men orkade inte ligga kvar i sängen längre. så kollade först på grey's anatomy och sen så satte jag mej här. ja min dag idag blir väl först att åka och jobba, dag idag så börjar vid tolv. sen åka och köpa godis och tanka efter det och sen hem och om inget annat händer blir det att ,ysa med godis framför Robinson ikväll.

p.s. tänk att det redan har gått en vecka sen norge vann eurovision :)

och nästa vecka kommer kameran att vara min!

090522 (3)

.. fyrtiofem kilometer i timmen , jag skojar inte det var verkligen fyrtiofem kilometer i timmen och jag hade bråttom. åh vad sur jag blev. och jag kunde ju inte köra om heller för man vet ju inte om den bilen hade gasat på då. men som tur var svängde den av efter en mil. men det var endå en hel mil.


090522 (2)

hello(:
fasen vad duktig jag är idag.. två inlägg och klockan är bara tjugo över fyra. stolt. var mega kul hos korven och på höstlovet blir det då ullared med tjejerna <3 vi skakade på det :)
haha om tio minuter blir det att dra till jobbet. börjar vid fem idag. vädret hos mej just nu är lite weard, typ både molnit och soligt :) haha.. aja. snart uppe i sjuttio mil på moppen. duktigtduktigt. ikväll ska ni få höra om en liten rolig sak (om jag orkar när jag kommer hem).. :D

pussar.

och åter igen ett STORT GRATTIS TILL MIN KORV SOM FYLLER FJORTIS IDAG <33
du är mitt allt bästis :D<3


090522

hello (:
sitter hos korven nu :) bella och elice är oxå här. haha ..  ... korven fick sandleksaker av mej och det var hennes högsta önskan bara så att ni vet. :) har käkat mega go mat och jag åt alldeles för mkt , snart bli det tårta och efter att vi vart hos korven blir det att jobba. det är mys. haha. ... missar ssg - hulterstad ikväll. men ssg kommer vinna så lätt. och alla som säger emot är dumma.. "10 mål i fotboll är inte så mkt" , idiot som säger så.. haha.. aja. nu sitter vi ( jag korven bella och elice ) i soffan och lyssnar på musik på datan och kajsas nya mobil.. haha inte så jätte fint kan jag ju säga.. :D jag vet inte redigt vad jag ska skriva haha.palla.. aja juste har vart på glass skola idag. lagom kul men ändå. aja. . vi  ses väl någon gång..
hejdå

090521

för två år sen idag satt jag , mamma och mina småsyskon inne hos kajsa och hennes familj, det var en måndag och vi satt där länge, vi pratade om allt som hänt under dagen och tårar rann. vi pratade om min farbror , vi pratade bara om tråkiga saker men det behövdes. imon för två år sen så kom rektorn till oss och pratade, vi hade syslöjd. vi behövde inte vara på lektionen så de flesta gick ut och jag & felicia m tröstade felicia h och linnea som hade det jobbigast. femman var ute och gick och plockade blommar. jag kände inte han så väl men hon hade jag känt sen jag var liten men inte så jätte bra längre. några dagar senare hittade vi bilder på henne när hon var ung och satt hemma i vårt garage. ni är saknade.

hello (:
idag sov jag länge, enda till tio. sen vid halv tolv drog jag till jobbet. efter jobbet blev det att träna. mysigt träffade min skillsade bästis avedon. korven med såklart. korven är skyldig mej godis. vad blev det nu då, sex-två till meej (: haha ägddigidigidej (: sen kom bror och far och hämtade mej och korven, bror körde (: övningskörde då. härligt med en ny chaufför i höst. sen dusch och nu ska jag snart nöta Sims. 14 dagar kvar till the sims tre. :):)
min dag imon ser ut så här.
gå upp vid åtta - fixa mej - åka till jobbet - vara där en timme - fixa present till kajsa - hämta bella - köra till kajsa - kalasa för kajsa - köra hem bella - köra hem lite snabbt - åka till jobbet - jobba till tio och sen hem.

090520

hello(:
idag gick jag upp klockan åtta, bara för att se på sista avsnittet av One tree hill säsong 6. Super bra var det ! <3 sen gick jag och la mig igen. niceigt. sen vid kvart i elva började jag göra mig i ordning för att åka iväg till jobbet. var mycket folk idag och dt var kul att jobba. fick jobba över en timme idag så snart är kameran min :D det ger vi en applåd. ! klapp. vid klockan sex slutade jag och då körde jag till Olivia i regnet. kom dit, hjälpte henne med en grej på datan så just nu ser hon nog på One tree hill :D haha. sen hem vid halv nio och nu sitter jag här och tittar på filmen TUPPEN, mkt bra film. hon som spelar Tjorven i Saltkråkan är med där.hah.  jaa ska nog nöta sims sen aså och imon blir det att jobba mellan tolv och fem.

21 maj imon och jag måste köra förbi.  
R.I.P ramona larsson & patrik folkesson.

Macbook?

Hallå ja, konfirmation idag, gick jätte bra förutom när Sofie slog i huvudet och jag började skratta när jag skulle prata :) inte bra. aja sen smörgåstårta hemma, snart har jag pengar till en Nikon. mjaaau. sen skulle jag egentligen varit hos pappa ikväll men fick reda på att mamma och dom skulle på restaurang så hängde med till henne och då när jag kom hit så fick jag veta att hon köpt en Macbook , as nice :) haha, sitter med den i knät nu och tittar på Se upp för dårarna, men den är väl typ slut om några minuter bara... det är lite svårt att skriva med detta tangentbordet för det är lite annorlunda :)

Juste, kan väl dra lite om nästa vecka, måndag till torsdag vanlig skola, på måndag kanske det blir kalmar ff får se hur det blir med det. sen på fredag är det boule dag med franska grupperna ;). niceee. sen jobba efter det :D
men ska dra nu. puss <3 

dålig&bra

åh, hatar det matchstället hatar den tröjan, är typ störst men får fan ha minst tröja, aldrig mer säger jag bara! ALDRIG MER!. 18 suger 10 duger, wiho.

Jag älskar min Kajsa Lisa Nilsson som blir fjortis om 19 dagar <3(: alltid kul att prata med dej i bilen, förresten, vi kör på TaKiDa i Juli så älsk :)<3

Hannah Montana the movie, en film jag kan rekomendera, men gillade inte att filmen tog slut :/

OCH VARFÖR BETER NI ER SÅ MOT MIN GULLAPA! NI SKA FÅÅÅÅ!!!

syslingar och partners i höst dååååe ;)

RSS 2.0