in school..

sitter i skolan nu. slutar om ca en kvart. sen hem. ikv blir det fys träning med jossan. inte kul. imon blir det att gå upp klockan typ halv fem. ska gå på bussen typ kvart tjugo över fem.. sen bär det av mot hestra med klassen xD men nu måste jag jobba lite med min inlämning  :/ buhu...

 

KaH


I AM DONE

nu har jag då gjort mina gymnasie val.. GAAH. det blev iaf MEDIA på kagg som första val. vi får väl se om jag kommer en där. hoppas på det..
iaf, sitter och nötar michael jackson nu då :D<3.. har vart uppe jävligt länge idag med. jag typ hatar helger för jag kan inte sova.. :( nästa vecka kommer brevet som säger om jag kommer in eller inte på fotbollsgymnasiet. kommer jag inte in vet jag fan inte vad jag tar mej till. !! men men, snart bär det av till malkars.. träna.
På tisdag ska hela min klass till HESTRA och åka skidor, :) kul som satan :)) haha.. buss tre timmar, dock inte så kul.. haha..

jag hittade en bild på sötaste när jag rensade USB minnet men den får ni inte seee :D haha..

bild på mej sen göteborgsresan med mamma och syskon.



KaH

nattligt inlägg..

ligger i sängen och tittar på film nu men mammas data i knät. imon ska jag göra mina gymnasie val och jag vet inte vad jag ska välja. sen vid typ kvart i fyra blir det att gymma med laget ;). idag då har jag vart igång sen tidigt. satt och rensade mitt usb minne, mkt bra jobbat jill.. sen åkte jag syster och mamma till stan, blev ett par skidhandskar till tisdag, ett par jeans och en michael jackson bok MOONWALK.. hans självbiografi. sen hittade jag HIStory Past present and future så mamma köpte den men jag får vänta hela 33 dagar innan jag får den... GAH!! ska sova nu så att jag orkar med gymmet som sagt.. haha..

jag älskar denna bilden. kajsa & jill humor. xD



RSS 2.0