bilder från nya kameran.


moppppeen, kameran & jag

nyklippt gräs. atchi

<3

åh sony.

haj. länge sen nu. men har inte haft tid elr ork.

har suttit och läst om mordet på therese. har läst bloggen hennes bästa vänner har skapat till minne av henne och det är nästan att man vill börja gråta. det är sjukt att människor kan döda en annan människa bara fär att man är avundsjuk (enligt pressen). hon missade allt som är viktigt för en 16 åring. det är så orättvist och jag tror att man måste ha förlorat någon för att fatta hur jobbigt det är.


på tal om lite gladare saker så har jag fått min kamera nu efter allt jävla krångel. kan berätta lite senare. kärlek på den. har inte lärt mej riktigt än så bilderna är lite sådär. men idag är det ju skit väder så har ju inte kunnat vart ute och fotat :( aja här kommer en bild på mej och kameran. glöm mej tack.


 

2 kilo choklad

djurparken idag då, folket som var med var : Jag, Tove, Daniel, mamma, mormor, Christer, morfar, Annika, Iris, Nella och Anna. så vi var rätt många, hade jätte kul och tog en massa bilder med mammas superkamera. dock ingen system, men med typ 12 megapixel. blev inget bad för det var inte så varmt i vattnet. köpte glass där inne och kan ju bara säga att glassen på jobbet har mkt bättre färg, smak och hygien även att det är likadan glass. aja sen typ när mormor och christer och nella och anna hade åkt hem ville jag spela på chokladhjulet. först tog jag nummer 10 och 42 och annika tog nummer 20 och 52 och ingen vann. sen spelade jag och tove och då tog jag nummer 8 och 40 och tove vet jag inte vad hon tog men skit samma. sen iaf så stannade lampan på röd som betyder att om man vinner blir det storvinst. haha. och jag bad om att det skulle bli åtta och sen såg jag hur den gick jätte sakta på nian och över på åttan och stannade precis innan den skulle gå över till sjuan. fatta att jag blev glad. fick 2 kilo schweizernöt choklad från marabou. HAHA sån jävla tur, jag vinner typ aldrig annars och nu så bara tog jag en nummer liksom och VANN :D


haha, aja nu ska vi på kalas till Niklas. 

p.s. glöm inte fotbollen ikväll. SVERIGE vs DANMARK

:/

sitter hos mammi nu och hoppas på att vädret blir fint imon då det blir att gå på djurparken men massa folk :D. kameran hade inte kommit idag och jillen är lite lack nu.. aja, på onsdag efter klassdagen blir det att hämta den :) fem dagar kvar då. åhh. mammi har ju skaffat ny kamera så tog massa fina bilder förut som kanske kommer någon dag, blev mest nöjd med snäckbilden. har käkat tacos och en jävla massa godis ikväll. på söndag blir det match och sen jobba, hoppas pappi har fixar min moppe som är lite paj nu.. :/ pågrundav att jag vurpade i diket ;/ inte kul.. typ backspegeln gick av och lyset blev lite si sådär och typ nyckeln böjdes. :/ aja.. någon gång måste vara första gången. men har faktiskt en jävla pain i foten så är lite nervös inför söndag då det är match, hoppas att foten skärper till sig. haha. :) just det jag tycker att alla ska säga grattis till mej idag ;) jag tackar alla som grattar ;) vet ni varför? jo för att idag är det exakt 15 år sen lilla jag döptes :D

jillen är mitt nya namn bara så att ni vet.. :D

WOOOW

spelada match mot mörby, mega derby ju.. gjorde två mål jag alltså, redigt härligt :D men det blev lika. men en poäng iaf,. aja har inget mer att säga. ska gå och städa rummet nuu..

.tisdag

tjooo.
chill dag i skolan idag. började med Ev, grillade korv. I was the grillmaster :) och olliepollie är inte snäll och jag hatar han!!! ( inte olliepollie ). sen språk, redovisade. gick bra.. lunch, inte gott lånade en femma av anna och köpte tretton lysmelk. sen var det so kollade på en weard film. haha om världsrekordet i Donkey Kong. hah. sen var det eng.  gjorde inget spec.. sen sluta vid två vänta till tre och ta bussen hem. och fyfan vad jag hatar alla uppkäftiga små ungjävlar! (förlåt mitt språk). sen hem se på tv och baka. sen träning. mkt skoj var det, regn och allt och en tränare från kff var där, vi hade ihop med p97 haha sketa kul. tihi.. busig jag är.. jag och syster tog moppen bort, JAG KÖRDE!. sen hem duscha och nu kollar jag på hell's kitchen.. mycket trevligt.. haha vi synes..

3 dagar tills kameran kommer.
ledig på fredag för att hjälpa till på jobbet när E&O ska på begravning.
4 dagar till heldag med massa mys folk :)


RSS 2.0