jag har blivit med katt(er)

hm, ni har ju inte hört, eller har ni, men skit samma. här kommer iallafall två bilder (en varsin) på de två mest korkade katterna som finns.
här har vi då joe. hennes fulltaliga namn som e alldeles för långt att säga är Josephine. (kommer från Joseph, i Michael JOSEPH jackson) IQ i denna kattens huvud är nog lika med noll. och nu när jag skriver dette klättrar hon upp bakom mitt huvud..
låt mej presentera minstingen till storlek men ändå äldst. iaf några dagar. BILLIE kallas hon men heter egentligen Billie Jean. hon är en mästare på kurragömma och har redan hunnit att få mej komma nästan försent till jobbet och skolan. dock fick jag första spinningen idag. fina katt. 

vad kan mer sägas om dessa katter. jo dom har en energi som inte är av denna värld och leker långt in på småtimmarna. känns som om man skulle ha ett nyfött barn hemma. lika lätt är det att sova med två fånkatter som leker och sliter i allt. nu tillexempel har joe lämnar klättrandet och leker med min körskole väska. förlåt nu har hon gått vidare till att äta på min adidas väska. ÅH MIN KÄRE GUD! haha

lite plugg nu sen sova lite tidigare idag.


pöss

one more

sitter i fotolabbet . det betyder att skolan e i full gång nu oså. väntar på att sista lektionen ska börja, den sträcker sig ända till halv fem typ. kommer troligtvis att dö oså men jaja.

ikväll är det träning och lite smått pluggande. inte pepp alls på att plugga matte c ikvälll!!!!!!

ska chilla nu innan fotot börjar. annars somnerisomnar jag .

idag är en bra dag idag mår jag bra

de e fint just nu. vi fick en vinst med oss hem från smedby och jag gjorde det avgörande 1-2 målet!! helt fucking underbart. sen brände jag ett friläge också men va fan. jag avgjorde ju faktiskt matchen :D

en annan helt underbar grej med dagen är att imon, redan imon, kommer mina fina älsklingsmissar hem till mej. dom heter billie och joe. dom är söta som socker och ja, dom ska gosa med mej hela tiden.
jag har nu plockar ordning på rummer och ute i hallen nu där lådan kommer att befinna sig. så nu e jag super redo för dom små liven. 

ska dra ett avsnitt oth nu och sen ska jag nana kudden. :D

VI VANN OCH JAG E GLAD!

billie..

piss. piss. piss. piss. så känner jag just nu. ser inget ljus i tunneln så att säga. en stor äcklig sten finns alltid inom mej och jävlas just nu. det var ju sååååå bra för en månad sen. HELVETE!!! 

lång dag imon.. skola och match. 

håller tummarna.

godnatt

fact number 2

minst en gång om dagen får jag dåligt samvete över att jag är lycklig och mår bra.

detta beror enbart på att jag kan känna att varför ska jag vara glad när lasse inte ens är kvar här. får jag ens vara glad?

glädjetårar

sitter här och typ gråter av glädje för att vi har fått internet tillbaka ! :D haha. skulle bara säga att jag lever och så. skolan har börjat och jag hatar det..

chippen !

han har blivit redigt ful. förlåt. men förut var ju chippen snyggast i landslaget. inte längre. han e ful nu.

bränd

har bränt hela baksidan. skrattade åt mig själv i spegeln förut. det värsta jag har sett. men jag hoppas verkligen att denna röda ton kommer att få en brunare nyans. skulle göra mig lycklig. imon ska jag jobba mellan 10 till 17. sen blire björket. sista för i år ju... :( en liten tår rinner. 

flera säger till mej att ta tag i det nu.. jag ska säger jag. men jag vet inte hur.. blää..

ciao och godnatt

gulligt ska de va..

..och gulligt värre är det. mer sägs inte. punkt. mina två hyllor har under kvällen kommit upp och det är bra. imon ska dom fyllas! nu ska jag sova . har ont i huvet. 

första innebandyträningen var idag. kanon. OCH VARFÖR SKA ALLT ALLTID VARA SAMMA HELG?!!! BAJS

hejdå svampa

Nu rullar bilen från svampacamping, tosselilla och en härlig semester. Tillbaka till mitt fina Öland, mina fina vänner och mitt fina jobb :) så så hemskt är det inte att åka hem. I förgår kväll hade jag träningsvärk i magen, igår trodde jag det med men nu tror jag nästan att ett revben tog stryk när jag åkte surfhill. Flög som tusan en gång och slog mej rejält men fortsatte åka några gånger till och flög lite mer. Nu e jag svullen på ena sidan och kan knappt röra mej. KALAS JU :D haha, tänkte ta mej en sovstund nu som varar hela vägen hem ! Ciao

kräfta var det här jaaa

nyss hemkomna från tosselilla. jag har hunnit duscha och det var skööööönt.. just nu matchar jag mina röda shorts ganska bra och det e fint. haha, ont i kinder, axlar och armar.. magen fick istället en vacker brun ton men överdelen e RÖD! haha. men var en kanon nice dag och jag vann en boll och ett as gulligt gosedjur på sån där gripklo. satsade trettio spänn och fick två grejer. :D kanon. gosedjuret kanske jag kommer att ge bort till en vän. fast inte nu , inte imon, men kanske om två , tre månader. om det blir som jag vill ! :D

kolla bilden på mej. ser ni den röda hud tonen! haha..

TOSSELILLA

Idag blir det tosselilla. Ska bege oss när som. Gillar det! Ciao

internet is awsume

hehe , jag hittade nätverk här ute i tältet och kan därför blogga lite fint. jag och två syskon ligger här nu och filosoferar. jag har äcklig träningsvärk i min mage sen situpsen igår så just nu gör det ont att skratta. jag har ätit världens största glass idag.. typ iaf. bad om två kulor, fick fyra enorma bamse kulor. halvdöd efter det.
jag har också badat i havet idag.. i skåne lixom sååå! yes. 

vi spelade 30 ikväll och jag fällde en tår. kom sist en omgång men vann tre... men var sjukt tråkigt att komma sist..
nu ska jag kolla lite oth. puss
på torsdag börjar innebandyn igen :D kanon juuu..!

Tomelilla!

Vi är framme. Min bby (telefonen) ligger nu på laddning inför natten som vi tillbringar i tält. Skriver mer senare men just nu ska vi ta oss en mackaaaaaaa ! Ciao

pretty awsume !

Längst fram i husbilen sitter jag nu ,! Nyss käkade vi korv på en rastplats utanför Ronneby ;) dumt och klaga ! Tänkte bara säga att jag längtar som en jävel till helgen. Sista björket och japp, jag ska förändra mitt liv då. Iaf, sen den 11 augusti har jag ansökt om ledigt för då kommer rix fm festival till Kalmar och jag har inte vart där sen 2008. Och både ulrik och jay kommer så jag måste dit :D längst fram med liz va de ;) Men nu ska jag ta mej en tupplur. Ciao

SEMESTER

sådär ja. nu börjar min semester på två och en halv dag :) sitter i bilen för att åka och hämta husbilen och sen vidare för att åka och hämta mina kära småsyskon :) sen blir det att åka neråt i landet. Första stoppet blir sölvesborg , andra blir Åhus, där ska vi äta Åhus glass och sen blir de att ta oss ner till Tomelilla ;) blir väl att nöta i genom några skivor one tree Hill , första säsongen. Köpte den här om dagen juu :) ja. Och nu ser jag att jag har ingen täckning så de här inlägget kommer så fort täckningen återvänder för nu befinner vi oss i smålandsskogen.. Fan. Blir inga bilder nu på ett tag.. Sorry .

rubrik va de ja

sitter inne i kalmar hos mormor. ska sova när som nu . imon drar vi till skåne och kommer inte hem föräns på onsdag. så kanske drar ett inlägg från telen om jag orkar och hinner. pusselipuss. och lollo är bäst. jag var ute och sprang några kilometer förut och sen gjorde jag 85 hela äckliga situps. men det var det värt. ska bli en fin mage nuuuuu! :D
godnatt.

RSS 2.0